Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Fiskeri & havbruk

Heidi Aune, Knut Sandersen og Lise Marit Rødnes utgjør den faste staben i podcasten.

Jåzz - en ny podcast fra Ytringen

Bare et knapt døgn etter lanseringen har trioen fått over 350 følgere på sin facebookside. Målet er at prudlingen om livet i ytterdistriktet skal nå ut til hele landet.

Åpen · Publisert 12:18, 12 jun 2020

– Dette er vårt bidrag til +1000. Vi fokuserer på det morsomme og raljerer litt over hverdagslivet små og store hendelser mens vi samtidig ser med litt skrått blikk på livet rundt oss, sier programleder Knut Sandersen som ønsker en feel good stemning med et og annet spark.

Både Lise Marit Rødnes og Heidi Aune er kjent fra den lokale revykretsen, og er begge kvikke i replikken. Det blir mye skjemt, noe flaut og litt alvor.

– Omtrent som livet selv, sier Sandersen som allerede ser frem til å gå i gang med en ny episode.

– Å jobbe med disse to er intet mindre enn et privilegium, og jeg håper publikum fanger den energien og livsgleden som disse to har.

Jåzz har også en egen facebookside og bare en knapt døgn senere har over 360 likt siden. Trioen vil fremover også invitere gjester i studio, og tar imot innspill på ønskegjester og forslag til tema.

Den nye kultursjefen gleder seg over å være tilbake

Tre år etter at Tom Antonsen forlot stillingene som kulturskolerektor i Leka og Bindal kommuner er han tilbake i ytterdistriktet, denne gang som Kultursjef i Nærøysund.

Det flyter av søppel ved kontaineren

MNA har satt ut søppelkontainere på flere tømmepunkter for hytterenovasjon i distriktet. Et av dem er ved Horven bru i Nærøysund. En av innbyggerne er rystet over folks...

Hjertelig takk

Takk mandag 11:03
Smånytt

Kinoen åpnes igjen

Notis Kolvereid kino ble stengt i begynnelsen av mars da pandemien rammet. Nå blir det kino igjen. I henhold til smittevernreglene tilbys et begrenset antall billetter. Onsdag 5. august... lørdag 17:35

TJFF inviterer til høsttur i Terråkmarka

Notis Terråk jeger- og fiskeforening har lang tradisjon med å arrangere høstturer. Koronasituasjonen begrenser, derfor legges det ikke opp til busstur og fjerne turmål denne gangen.... fredag 14:33
Kommentar

Hvor ble det av den gyldne middelvei?

Kommentar av Knut Sandersen onsdag 14:47

Vi har et ansvar for krykkja

Kommentar At krykkjene kan være til sjenanse er ikke vanskelig å forstå. På lik linje som hundebæsj langs veien og kattedritt i sandkassene, preger avføringen og ikke minst skrikene fra... mandag 12:35