Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

MOT til å være

Helg · Publisert 07:39, 16 okt 2020

Har du tenkt på hvor viktige vi er for hverandre? Når du ikke har det bra har ikke jeg det bra. Når du er lei deg og sårbar blir jeg lei meg og sårbar. Når du ikke har det godt har slettes ikke jeg det godt. Når du sliter blir jeg bekymret og spekulerer i hva jeg kan gjøre for å hjelpe deg.

De dagene du er svak gjør jeg mitt beste for å støtte deg. De dagene du ikke vil ha fordi de plager deg og du får ikke gjort noe med det, de dagene blir også mørkere i mitt sinn.

Det er vanskelig å takle alt som kommer, men ved å ha MOT til å være den som er der og prøver å støtte, prøver å hjelpe og prøver å stille opp, kjennes det bedre innimellom.

Å ha MOT til å snakke ut om ting er derfor så uhyre viktig. Å dele sorgene like mye som vi deler gledene. Like viktig er det å finne de gode, varme lyspunktene som alltid er der. Det handler om kjærlighet, ekte, glødende og varm kjærlighet til hverandre og til livet. Det livet vi vil leve på tross av en viss motstand.

Å ha MOT til å leve handler jo om å finne ut hva som funker best for oss her og nå. Ja vi må endre oss, vi kan ikke lenger gjøre alt slik det var før. Vi må bruke lommelykta og finne det som er bra, det som er fint og det som gir energi. Vi kan ikke tenke på det som var som noe som er tapt, men bruk det som noe positivt i tiden framover.

Å ha MOT til å bry seg om hverandre handler om å vise kjærlighet daglig, om å støtte og være tilstede for hverandre. De små tingene betyr mer og mer når ting endres, og det som ikke var så viktig før kan nå bety enormt mye.

Det handler å om å ha MOT til å si ja til hverandre, forstå hverandre og akseptere hverandre.

Ved å fortelle hverandre svakhetene, utfordringene og bekymringene gjør vi hverdagen lettere og enklere. Vi får ikke gjort noe med tiden som har gått, men det er vi selv som bestemmer over resten av vår tid.

Oppfordrer alle der ute til å bruke MOT sine kjerneverdier. Vis MOT til å leve, husk hverandre og støtt hverandre. Vis MOT til å bry seg, vær omsorgsfull og gi kjærlighet. Vis MOT til å si nei slik at du kan si ja til den du elsker.

På fremsiden nå

To foreninger ble til én

Nyheter lørdag 14:45

Stjal bil og kræsjet

Nyheter lørdag 14:44