Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Sofie Johansen og Charlotte Holm koser med kalven. Foto: Vikna kommune

"Og det var mø mø her og det var mø mø der.."

Barn og dyr er en perfekt kombinasjon, og det var ingen tvil om at andreklassingene ved Rørvik skole trivdes da de fikk komme inn i fjøset hos Solveig Nordgård.

Helg · Publisert 13:51, 4 okt 2019

Det har blitt en tradisjon at andreklassingene fra Rørvik skole blir invitert med på fjøsbesøk på høsten. Dette var sjette året på rad at kommunen i samarbeid med bondelaget gir dette tilbudet til andreklassingene.

Nylig gikk turen ut til Vikestad til gården til Solveig Norgård. Her fikk de små både møte kyr, kalver og hester i et strålende fint høstvær. Gårdsbesøket gikk over tre dager, der hver av andreklassene ved skolen hadde sin besøksdag. Selve besøket er en del av tema landbruk som skolen jobber med over flere uker.

Inntok sentralen med pop up-salg

Pop up-salg av klær er noe nytt på Kolvereid, men lørdag strømmet folk til Nærøyfrivilligsentral for å handle brukte klær. søndag 14:00

Den dagen det skulle ryddes...

Det hadde ligget i luften en stund. Hint. Ikke store, men nok til at de ble registrert og lagt i hjernearkivet under «div.fortrengning». Søndagen, den siste i september, viste seg... lørdag 07:00