Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Sofie Johansen og Charlotte Holm koser med kalven. Foto: Vikna kommune

"Og det var mø mø her og det var mø mø der.."

Barn og dyr er en perfekt kombinasjon, og det var ingen tvil om at andreklassingene ved Rørvik skole trivdes da de fikk komme inn i fjøset hos Solveig Nordgård.

Helg · Publisert 13:51, 4 okt 2019

Det har blitt en tradisjon at andreklassingene fra Rørvik skole blir invitert med på fjøsbesøk på høsten. Dette var sjette året på rad at kommunen i samarbeid med bondelaget gir dette tilbudet til andreklassingene.

Nylig gikk turen ut til Vikestad til gården til Solveig Norgård. Her fikk de små både møte kyr, kalver og hester i et strålende fint høstvær. Gårdsbesøket gikk over tre dager, der hver av andreklassene ved skolen hadde sin besøksdag. Selve besøket er en del av tema landbruk som skolen jobber med over flere uker.

Veiens røde riddere

Enten det er en bil som fått sleng som havnet i grøfta ved Kongsmoen, en bobil har fått motorstopp eller en trailer står fast i vinterbakkene opp Trolldalen så er aldri hjelpen... lørdag 09:07

Og sannelig er det snart desember

Jeg er ikke av de som styrer så mye til jul. Er gjerne litt seint ute med alt og regner med at jeg på søndag kommer til å lete etter både adventstjerne og adventsstaken. Hva... fredag 11:00