Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Kjære lesere og annonsører

Lillian Lyngstad redaktør Synnøve Hanssen daglig leder

Kommentar · Publisert 14:15, 2 apr 2020

Det er tøffe tider for mange - også for avisene. På grunn av sviktende annonsemengder er det svært vanskelig å drive lokalavis i disse dager. Noe som har ført til at Ytringen går ned til avis en dag i uka og Namdalsavisa til tre dager. Det var planlagt en frekvensnedgang i løpet av året, men koronapandemiet framskyndet denne betraktelig. Vi har imidlertid de siste dagene fått føle på at lokalavisene betyr mye for mange.

Blant annet så har PKOM gått i bresjen for en annonsedugnad til støtte for lokalavisene, og det er vi umåtelig takknemlige for. En rørende gest som gir oss noen sårt tiltrengte annonsekroner i potten. Flere av distriktets bedrifter har gitt sin støtte i form av en helsides annonse, og det er fortsatt muligheter til å bli med på annonsedugnaden. Disse annonsene preger også dagens avis. Vi vil rette en stor takk til alle dere annonsører som støtter oss nå og som støtter oss i det daglige. Det betyr langt på vei et være eller ikke være for vår del.

Vi vil også gjerne takke alle som kjøper lokalavisa. Dere abonnenter er svært viktige for oss i ei vanskelig tid, og vi vil dere skal vite at vi setter stor pris på hver og en av dere.

Vi vil fortsette å gjøre vårt beste for å gi leserne våre oppdatert og riktig informasjon og nyheter omkring det som skjer rundt koronasituasjonen i vårt distrikt og ellers det som skjer av smått og stort. Vi oppdaterer fortløpende på våre nettsider og oppsummerer det viktigste i papiravisa. Samtidig forsøker vi å finne andre gode og helst positive nyheter og reportasjer fra distriktet vårt.

Vi ønsker å nå ut digitalt til flest mulig. Kanskje har du en tante, en mor eller en bestefar som kunne trengt hjelp til å komme seg på nett? Alle abonnenter har fri tilgang på digitalavisa, så send en e-post så ordner vi tilgang.

For vår del så jobber de fleste akkurat nå fra hjemmekontor. Vår lille stab står på sent og tidlig til det beste for våre lesere til tross for vanskelige arbeidsforhold. Også vi må ta grep både i form av permitteringer og redusert sideantall og nå også som sagt en frekvensnedgang. Men vi gjør vårt beste for å gi deg som abonnent gode saker og nyttig informasjon, og det skal vi fortsette med. Nøl ikke med å ta kontakt med ris og ros, tips eller hva det måtte være.

Fiskeri & havbruk

Vil få flere ut i naturen

Trosopplæringen i Ytre Namdal ønsker at folk skal gå turer i nærmiljøet. Nå har de ordnet sporløyper rundt om i Nærøysund kommune for å få til nettopp det.

Panteinntektene er viktige for idrettslagene

I fjor samlet Kolvereid IL inn pant for nesten 70 000 kroner. Nå opplever de svikt i inntekter på grunn av korona.

Tusen takk

Takk fredag 15:21
Smånytt

«Kronprins Haakon»

Notis Vi har fått inn flere bilder av denne flotte skuta. På dette bildet passerer den Dolmsundet. FF «Kronprins Haakon» er et norsk forskningsskip som overvåker ressurser, miljø- og... fredag 08:20

Kontroll på Lauga

Notis 25. mai: Politiet i Ytre Namdal har i kveld hatt laserkontroll i 60-sone på Lauga. - Strålende sol og ingen kjørte for fort, melder politiet på sin facebookside. mandag 23:09
Kommentar

Ute av syne, ute av sinn

Kommentar I lenge tid har enkelte kjempet for at det ikke skal komme vindkraftpark på Ytre Vikna, og et av argumentene som har gått igjen er hensyn til fuglelivet. Med lenker til ulike... onsdag 09:22

Ikke kast stein på lærerne

Kommentar torsdag 22:49