Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Fiskeri & havbruk

Best på driv

Aarsflesin sitt debutalbum kiler godt i øregangene, og det gjør det best når trommestikkene holder oppe tempo.

Kultur · Publisert 09:00, 18 apr 2019

Selv kaller bandet musikken sin for kystpop, men legger du sammen trønderrock og gamle Zoo fra 80-tallet så får du Aarsflesin.

Det er gjennomgående godt musikalsk håndverk skiva igjennom. Savner litt mer frislepp i de instrumentale solopartiene og håper at det klinkes mer til på livescenen. Men for all del, det er bra saker som leveres.

Det er låtene som «Heim igjen», «Mein det» og «I samme båt» som treffer meg best. Det er mer tilstedeværelse i låtene og jeg tror på dem. Åge Hartvigsen leverer gode tekster og det er lett å få tak i dem.

«Ikke gå» og «Hvess æ kom» er de beste av de roligste for min del, men jeg liker best når det blir litt mer trøkk. Vokalen passer låtene og fremstår trygg og tydelig. Stort pluss i boka der.

Det er er mye godt allsangmateriale på denne plata, og det håper jeg at Aarsflesin opplever når de opptrer live fremover. Det fortjener de.

Knut Sandersen

Fylte kirka med vakre toner

Kolvereid kirke var fylt til randen på torsdag kveld da de åtte sangerne i Svartehavets Don Kosakk-kor serverte en halvannentimes konsert for sitt publikum. Det var en enestående... fredag 21:00