Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Foto: David Dundas

Dønn ærlig Adrian imponerte

En ærlig Adrian fortalte om en oppvekst der han ofte følte seg som en outsider i lørdagens utgave av Stjernekamp. Derfor ble også låta han hadde valgt i sjangeren country "The Outsiders".

Kultur · Publisert 03:26, 15 sep 2019

Innledningsvis sa Adrian at han hadde fått noen harde tilbakemeldinger etter forrige uke - Og da må man være så ærlig med seg selv å tenke at da skal man gjøre det bedre neste gang, sa han.

Adrian framførte låta "The Outsiders". Låta er på mange måter historien om han selv.

Han fortalte om en oppvekst der han kanskje følte seg som en outsider. Han ble tatt ut av undervisninga og utredet for lese- og skrivevansker og andre ting, og det kunne ofte føles vanskelig.

– Gjennom denne låta vil jeg fortelle min historie, sa Adrian som fortalte om en person som hadde betydd mye for han.

– Det var én mann som alltid hadde trua på meg. Musiklæreren min på ungdomsskolen, Kjell Eivind Grande. Jeg kan takke han for at jeg er der jeg er i dag. Det går helt fint å være outsider. Det er lov, jeg tenker ihvertfall sånn, sa Adrian før han gikk på scenen.

Og det var en mye tryggere Adrian vi fikk se som tydelig var i sitt rette element - med gitaren.

At han hadde truffet tydet også tilbakemeldingene fra dommerne på.

- Jeg er så glad. Hurra. Du hadde kontroll, og du var en del av bandet. Stemmen din kom til sin rett. Adrian, dette var din beste stjernekampkveld, sa Mona Riise.

Adrian klarte også denne gangen å komme seg videre uten å havne blant de tre med færrest stemmer. Dermed er han klar for en ny uke i det populære tv-showet. Den som måtte dra hjem denne gangen var Åge Sten Nilsen. Neste uke er sjangeren hip-hop.

Feirer 40 år med 4H

Det er i år 40 år siden Gravvik 4H ble stiftet. Lørdag 26. oktober er det tid for årets høstfest hvor de 15 medlemmene i klubben stiller ut sine 4H-prosjekt for å vise hva de har... mandag 13:30

De første artistnavnene er klare

Bigbang og Ida Maria er først i rekken når Rørvikdagan nå starter sitt tradisjonelle artistslipp. søndag 10:51