Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Vi gleder oss og håper på godt oppmøte på hyggekvelden på Breidablikk 25. september sier komiteen som består av Lise Lotte Dolmen, Maiken Vikan, Hill Marie Selliseth og Hanna Pernille Williksen.

Hyggekveld for godt voksne på Breidablikk

Nærøysund kommune er nå inne i en måned med kulturmarkeringer. Og Gravvik ungdomslag bidrar med en hyggekveld for godt voksne 25. september på Breidablikk forsamlingshus.

Kultur · Publisert 14:16, 7 sep 2021

Gravvik ungdomslag inviterer godt voksne, de som er over 40 år, til en festlig ettermiddag på Breidablikk lørdag 25. september. Hovedkomiteen kan friste med treretters middag, allsang, sangopptreden og loddsalg. Et lite historisk tilbakeblikk på forsamlingshusets betydning for folket blir det også. Underholdning i form av sang og musikk besørges av June Vollum Lian som er utdannet sangpedagog fra Nord Universitet i Levanger.

Solveig Livik Solvang og Vigdis Livik bidrar også med sang og musikk. Da i form av allsang og solosang. Solveig forteller at det blir sanger som er gjenkjennbare fra blant annet 50-60 tallet.

Solveig Livik Solvang er et kulturmenneske som bidrar til at sangen får sin plass i samfunnet. Blant annet så dirigerer hun koret: «Kor trivelig i Åa» på Foldereid. Hun har jevnlig konserter på sykehjemmet på Kolvereid, ofte sammen med Arne Martin Brun. Solveig forteller at det er rørende å oppleve at de eldre synger med på mange av sangene. Og de husker alle versene. Det viser at sang og musikk er svært viktig for oss mennesker hele livet.

Påmeldingsfristen er 16. september. Arrangementet vil selvsagt forholde seg til de daværende smittevernsreglene.

På forsiden nå

Inviterer til tre folkemøter

Nyheter tirsdag 09:57

Sterk vind gir fergetrøbbel

Nyheter tirsdag 08:02