Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Stjerneartisten Kari Bremnes kommer til Rørvikdagan.

Kari Bremnes til Rørvik

Nordvendt, europeisk, åpent, stort, personlig og melankolsk. Nå kommer Kari Bremnes til Rørvikdagan! Stjerneartisten fra Nord-Norge spiller fredag 26. juli.

Kultur · Publisert 14:06, 2 nov 2018

Arrangøren av Rørvikdagan fortsetter å lansere sine artister. Tidligere er det annonsert at Ina Wroldsen, Raga Rockers, Moddi og Admiral P er klare for musikkfestivalen, som går av stabelen i slutten av juli neste sommer. Med Kari Bremnes har Rørvikdagan sikret seg nok et navn fra A-laget i norsk musikkliv til musikkfestivalen. Samtidig innfrir festivalen løftet om å få flere kvinnelige artister inn på det stjernespekkede programmet. Det skriver Rørvikdagen i en pressemelding.

– Kari Bremnes er først og fremst en knallsterk artist som både vi og publikum lenge har hatt høyt på ønskelista, understreker bookingansvarlig Ingvill Eriksen.

Kari Bremnes går på scenen i Pollen fredag 26. juli.

Kari Bremnes’ artistkarriere strekker seg over 30 år, og inkluderer blant annet 15 studioalbum og tre spellemannspriser. I 2017 slapp hun «Det vi har», hennes første album på fem år, til unison hyllest fra både kritikere og musikkelskere. I etterkant spilte hun 45 konserter for fulle hus over hele landet. I dag har Kari Bremnes et større publikum enn noen gang, med et stort konsertpublikum i flere land og platekjøpere over hele verden.

Med seg til Rørvik tar Bremnes med seg en låtkatalog som blant annet inkluderer «E du nord», «Å kunne æ skrive» og «Nytt mellom oss». Og kanskje runger klassikeren «Hurtigrute» over Pollen idet to skip fra samme selskap klapper til kai et steinkast unna festivalområdet…

– Det er den enorme spennvidden som kanskje er den fremste signaturen når Kari Bremnes og bandet hennes spiller konsert. Bremnes-katalogen inneholder det meste, fra det lyse til det mørke og melankolske – hele tiden med nærheten til folk og menneskeskjebner som en rød tråd. Utsolgte konserter og rosende omtale vitner dessuten om en liveartist i toppklasse, sier Eriksen.

Smånytt

Normalt vann igjen

Finne vassverk er nå tilbake i normal drift etter en periode med driftsproblemer. Det melder teknisk etat i Nærøy kommune. Det opplyses at vannet som blir produsert har normalt...
Skipstrafikk
Flytrafikk
ledige stillinger

Nærøy kommune
Fagarbeider - vann og avløp
Pedagogisk leder
Se annonsene her

Vikna kommune
Programveileder
Se annonsen her

Sparebank1 SMN
Banksjef
Se annonsen her

Været
Politilogg
Flytrafikk
Flo og fjære