Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Gruppa Trolly deltok på lørdagskafe på Norveg.

Trolly bidro til trivsel på lørdagskaféen

Gruppa Trolly sto for underholdningen da Norveg arrangerte lørdagskafe. Mange hadde valgt bort VM sist lørdag for å møtes over en kaffekopp og for å ta en god prat.

Kultur · Publisert 15:04, 6 mar 2019

Norveg arrangerer lørdagskafe hver lørdag. Det er ikke alltid det er sang og musikk fra scenen, men denne gangen kunne publikum bli underholdt av gruppa Trolly som er hjemmehørende i distriktet.

Et lokalt tilbud

Trolly serverte et rikholdig musikkprogram til kaffen for gjestene denne lørdagen. Det var musikk fra flere sjangere men med hovedvekt på jazz og viser, og disse ble framført med både solister og rene instrumentale innslag.

Dette satte publikum tydelig stor pris på for stemninga var god.

– Disse lørdagskafeene har vi gjennomført siden Norveg ble åpnet. Dette er ikke noe som arrangeres for å få fortjeneste. Vi gjør det for å gi et tilbud til lokalbefolkningen, sa Hanne Adele Grande som var servicevert på lørdag.

Ønsker flere innslag

Publikum kunne også ta en titt på kunstutstillingen som var montert opp. Denne gangen var tema "Nærøya".

– Utstillinga ble åpnet for noen uker siden, opplyste Grande som også oppfordrer flere musikalske krefter i distriktet til å ta kontakt.

– Det er fint å by på litt sang og musikk på disse kafeene, og vi ønsker gjerne at flere melder seg på med innslag fra scenen, sa Grande.

Publikum hadde ei trivelig stund på Norveg.

Kåret til Norges beste hagelag

Ottersøy og omegn Hageselselskap med leder Anne Lise R. Arntsen, fikk tildelt den høythengende nasjonale utmerkelsen Hagekulturprisen under Sopin-festivalen på lørdag. søndag 09:00

Adrian imponerte i Hip Hop-sjangeren

Nok en lørdag med programmet "Stjernekamp" er historie. Bindalingen Adrian Jørgensen som i utgangspunktet er mest komfortabel med pop-sjangeren, ble en av artistene som gikk... lørdag 22:05

Torkil vant prisen for "Årets musikkradio"!

En av Kolvereid store sønner stakk av med radioprisen for den beste musikradioen i 2018, og Torkil Torsvik sparte heller ikkå på kruttet da han uttrykte sine følelser etterpå. fredag 23:09