Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Gruppa Trolly deltok på lørdagskafe på Norveg.

Trolly bidro til trivsel på lørdagskaféen

Gruppa Trolly sto for underholdningen da Norveg arrangerte lørdagskafe. Mange hadde valgt bort VM sist lørdag for å møtes over en kaffekopp og for å ta en god prat.

Kultur · Publisert 15:04, 6 mar 2019

Norveg arrangerer lørdagskafe hver lørdag. Det er ikke alltid det er sang og musikk fra scenen, men denne gangen kunne publikum bli underholdt av gruppa Trolly som er hjemmehørende i distriktet.

Et lokalt tilbud

Trolly serverte et rikholdig musikkprogram til kaffen for gjestene denne lørdagen. Det var musikk fra flere sjangere men med hovedvekt på jazz og viser, og disse ble framført med både solister og rene instrumentale innslag.

Dette satte publikum tydelig stor pris på for stemninga var god.

– Disse lørdagskafeene har vi gjennomført siden Norveg ble åpnet. Dette er ikke noe som arrangeres for å få fortjeneste. Vi gjør det for å gi et tilbud til lokalbefolkningen, sa Hanne Adele Grande som var servicevert på lørdag.

Ønsker flere innslag

Publikum kunne også ta en titt på kunstutstillingen som var montert opp. Denne gangen var tema "Nærøya".

– Utstillinga ble åpnet for noen uker siden, opplyste Grande som også oppfordrer flere musikalske krefter i distriktet til å ta kontakt.

– Det er fint å by på litt sang og musikk på disse kafeene, og vi ønsker gjerne at flere melder seg på med innslag fra scenen, sa Grande.

Publikum hadde ei trivelig stund på Norveg.

Oppfordrer barna til å lese

Snart er det klart for den digitale lesekampanjen Sommerles.no. Sammen med barn fra over 380 andre kommuner kan alle barn fra 1.-7.klasse i Nærøy kommune fra 1. juni være med på... lørdag 11:15

Cirkus Agora er underveis

I år kan Cirkus Agora markere sitt 30-årsjubileum, og de er igjen ute på veiene for å gi underholdning til folket. Mandag 27. mai kommer de til ytterdistriktet, og de vil slå opp... fredag 11:00