Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Skreifestivalen / Motormessa / Kystbymessa

Gruppa Trolly deltok på lørdagskafe på Norveg.

Trolly bidro til trivsel på lørdagskaféen

Gruppa Trolly sto for underholdningen da Norveg arrangerte lørdagskafe. Mange hadde valgt bort VM sist lørdag for å møtes over en kaffekopp og for å ta en god prat.

Kultur · Publisert 15:04, 6 mar 2019

Norveg arrangerer lørdagskafe hver lørdag. Det er ikke alltid det er sang og musikk fra scenen, men denne gangen kunne publikum bli underholdt av gruppa Trolly som er hjemmehørende i distriktet.

Et lokalt tilbud

Trolly serverte et rikholdig musikkprogram til kaffen for gjestene denne lørdagen. Det var musikk fra flere sjangere men med hovedvekt på jazz og viser, og disse ble framført med både solister og rene instrumentale innslag.

Dette satte publikum tydelig stor pris på for stemninga var god.

– Disse lørdagskafeene har vi gjennomført siden Norveg ble åpnet. Dette er ikke noe som arrangeres for å få fortjeneste. Vi gjør det for å gi et tilbud til lokalbefolkningen, sa Hanne Adele Grande som var servicevert på lørdag.

Ønsker flere innslag

Publikum kunne også ta en titt på kunstutstillingen som var montert opp. Denne gangen var tema "Nærøya".

– Utstillinga ble åpnet for noen uker siden, opplyste Grande som også oppfordrer flere musikalske krefter i distriktet til å ta kontakt.

– Det er fint å by på litt sang og musikk på disse kafeene, og vi ønsker gjerne at flere melder seg på med innslag fra scenen, sa Grande.

Publikum hadde ei trivelig stund på Norveg.

Bispen i Nærøykirka - hvem er det

Lokalhistoriker Ørjan Kvaløy har gjort en omfattende analyse av hvor bispefiguren fra Nærøykirka stammer fra og hvem den skulle forestille. Gjennom tre artikler foreteller han om... søndag 15:00

Smånytt

Ulykke ved Kolvereid

To biler kolliderte front mot front ved Mulstadbrua på Kolvereid i sjutida i dag. Nødetater var raskt på stedet, og førerne ble tatt hånd om av helsepersonell. Politiet melder at...
Skipstrafikk
Flytrafikk
Bruk dine lokale servicetilbud
Været
Flo og fjære