Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

I november 2019 besøkte Violet Road Vonheim ungdomshus i Bindal. Et begeistret pulikum fylte opp lokalet til siste plass. Arkivfoto: Hild Dagslott

Violet Road kommer til Kolvereid

Den folkekjære folkrock-gruppa Violet Road er et av trekkplastrene på underholdningsfronten under årets Kolvereiddager. De går på scenen under avslutningsshowet på lørdag.

Kultur · Publisert 10:53, 5 aug 2021

Violet Road ble etablert i 2009, og ble tatt varmt imot av musikkglade mennesker over hele Norge. De har opparbeidet seg en stor tilhengerskare, og nå har
gruppa akkurat gjennomført en Nord-Norgesturne fra Tromsø til Ylvingen på Helgeland.

Dette var en kystturne med den ombygde hvalfangstskuta «Vulkana» der det var rigget scene ombord. Publikum fikk gleden av konserter ved 18 kaier langs leia.

Nå er det innbyggere i ytterdistriktet som får gleden av å høre Violet Roads låter. Lørdag 14. juli er det musikalsk finale under årets Kolvereiddager. Der deltar Violet Road med sin besetning på fem personer.

Tre av dem er brødrene Håkon, Hogne og Halvard Rundberg fra Kåfjord. Gruppa har gitt ut nye låter jevnlig siden de ble etablert for 12 år siden. Albumet « A New Day Begins» ble sluppet i år.

Den avholdte artisten Anders Jektvik bidrar også under avslutningsshowet fra scenen på Kolvereiddagene.

På forsiden nå

Inviterer til tre folkemøter

Nyheter tirsdag 09:57

Sterk vind gir fergetrøbbel

Nyheter tirsdag 08:02