Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Det loves et show fullspekket av sang og dans av høy kvalitet.

Wallmans inntar Rørvik Spektrum

«Velkommen til Rørvik Spektrum og det mest fantastiske julebordet som har gjestet Nærøysund noen sinne», heter det i innbydelsen som nå spres. Begivenheten det siktes til er Wallmans on Tour, som for første gang kommer til ytterdistriktet.

Kultur · Publisert 18:40, 15 jun 2021

Det er eventselskapene Folla Even ved Kim Arnø og Matra ved Bosse Iversen som har gått sammen om å booke Wallmans til julebord i den nye hallen i Rørvik. Begivenheten finner sted lørdag 13. november og billettsalget er allerede godt i gang.

– Dette blir vel den første store begivenheten av dette slaget i den nye hallen, sier Kim Arnø, som sammen med Iversen synes det er utrolig spennende å kunne gi dette tilbudet til folk i ytterdistriktet for første gang.

– Det er jo i Nærøysund det skjer. Det er artig å se at det satses så mye på å bygge arenaer for idrett og andre typer arrangement, sier Iversen, som er imponert over det han får se i nye Rørvik spektrum. Arnø understreker at det ligger i kortene at halllene skal kunne brukes til mye mer enn bare idrett - deriblant messer og store konserter eller selskap.

Wallmans Salonger er et kjent konsept for mange som har besøkt store byer i Skandinavia. Her inviteres folk inn på mat samtidig som de får servert sang og dans av ypperste klasse. Nå har de tatt ut det beste fra sine salonger og lagt ut på turne. Med seg har de også magikeren Boje Hoseth som også han skal bidra med underholdning, samt partybandet Polyester som skal sørge for musikk til dansen etter middagen.

– Dere får oppleve noen av Skandinavias beste showartister som til daglig opptrer på Wallmans Salonger i Stockholm, København og Oslo, og vi garanterer en helt rå opplevelse, sier Iversen og Arnø og forteller at de skal få plass til rundt 1000 personer i hallen. Blir det veldig stor pågang har de også mulighet til å kjøre et julebord til på fredag kveld.

– Dette passer både for private, firma eller vennegjenger eller hvem det måtte være, sier de og legger til at de for å få til dette også er avhengig av hjelp fra lokale lag og foreninger.

– Det kommer til å være rundt 100 personer i sving med tanke på servering, rydding, pynting og så videre. Er det noen som har lyst til å bidra så er det bare å ta kontakt, sier Arnø og legger til at det selvsagt er betalt jobb. Matlagingen kommer til å bli utført i samarbeid med kokkelinja på YNVS.

– Så dette vil dyppe på mange, sier duoen som har god tro på at når november kommer så skal det være mulig å gjennomføre et så stort arrangement med tanke på korona.

– Vi må jo selvsagt ha det i bakhodet, men vi kan love at ingen skal løpe noen økonomisk risiko ved å melde seg på, sier Iversen og Arnø og forteller at de allerede har en del bestillinger på blokka. Nå håper de på mange flere.

Åpner brannstasjonene

Helg fredag 11:14
På forsiden nå
Kjentfolk

Jubilanter 24. - 30. september

Kjentfolk torsdag 16:51

Humanistiske konfirmanter i helga

Kjentfolk torsdag 16:46
Kjentfolk

Takk for omtanke

Takk fredag 14:24

Hjertelig takk

Takk fredag 14:23
Rett fra levra

Vi har alle et ansvar!

Kommentar onsdag 13:09
Smånytt

Braveheart

Notis fredag 14:25