Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Fiskeri & havbruk

Nytt fra Brønnøysundregistrene

Siden 6.oktober har det vært en rekke endringer i næringslivet. Ikke minst har to nye foretak kommet til, mens seks ikke lenger er registert i Brønnøysund.

Notis · Publisert 09:33, 25 okt 2020

To nye selskap har kommet til i løpet av de siste to ukene.

I Bindal skal Hudcova AS drives og eies av Dagrun Agnes Hudcová, og som formål å drive salg av kunstutstillinger og kunst via nettbutikk. Selskapet holder til på Terråk og har avsatt 30.000 kroner i aksjekapital.

Arne Wahl-Olsen AS på Rørvik skal drive med handelsvirksomhet. Det er avsatt 30.000 kroner i aksjekapital i selskapet som skal ha Lars Halvar Nilsen som daglig leder. I styret sitter Gunnar Meyer som styreleder mens Lars Halvar Nilsen, Leif-Vegar Meisler og Morten Guttormsen er styremedlemmer.

Styrenytt

Det har også vært en del endringer i styrerommene. Elman Namdal AS i Rørvik har utvidet styret med et medlem. Inn har Geir Ove Granheim kommet.

Hos Folla sjømat har Per Herlof Sellæg fratråd sin plass i styret uten å ha blitt erstattet.

Oppdretternes Miljøservice AS har fått ny styreleder i Oddbjørn Johnsen etter Per Anton Løfsnæs. Ellers har styremedlemmene gått fra fem til tre i antallet, og nå er det Svein Gustav Sinkaberg, Vibecke Bondø og Roy Emilsen som har de plassene.Tidligere var det seks varamedlemmer, men disse er redusert til fire etter at Marius Dahle Olsen og Roger Henning Eiternes har fratrådt.

Skreifestivalen har også gjort en omrokkering i styret hvor Renate Strand nå har styreleder. Med seg har hun Anne Grete Nygård Walaunet som nestleder, og Anne Grete Thoresen Eriksen, Nina Karine Grindvik Sæternes og Lars Fredrik Mørch som styremedlemner. Varamedlemmene er Roger Blikø, Linn Jeanette Ofstad, Sverre-Ottar Nordahl, Nina Odinsen Wangsfjord og Dag Roar Opdal.

Ytre Namdal verkstedsenter AS har fått inn Olga Myrvold som varamedlem til styret etter at Ronny Skillingsaas fratrådte.

Slettinger

Tootsie ANS i Bindal er slettet fra Brønnøysundregistrene, og det samme gjelder Vimarks AS fra Rørvik.

Anleggspartner AS har meldt oppløsning. Det samme har selskapene Jowi AS, Karl 2 AS og Leif Lysfjord AS

Fin julegran tent i Rørvik

Nyheter søndag 10:05
Leserinnlegg

Kysten er glemt – igjen

Ytring fredag 08:29
På fremsiden nå