Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Fiskeri & havbruk

12. Juli: Rolig helg i Ytre-Namdal

Enda en dag med regn og vind venter, men til uka skal det lette.

Nyheter · Publisert 07:55, 12 jul 2020

Foruten en liten hendelse på Rørvik har det vært ei rolig natt i Ytre-Namdal.

Nødetatene

02:30 - Politiet fikk telefon fra Rederiet pub om bråk fra to besøkende som hadde ufin oppførsel og som truet ansatte og de andre gjestene. Ansatte greide imidlertid å løse opp konflikten selv, og politiet trengte ikke å bistå.

Les også:

Husk at den digital utgave av avisa er klar for lesing allerede ondsdag kveld dagen før den kommer i postkassa, og for de som ikke har eller ønsker abonnement kan enkeltutgaver og enkeltsider kjøpes her: www.buyandread.com, Eller du kan abonnere her.

Været

Møre og Romsdal og Trøndelag: Sørvestlig bris, i natt til dels stiv kuling på kysten, minkende til liten kuling, fra søndag formiddag frisk bris. Stort sett skyet. Perioder med regn og regnbyger. Litt lettere vær om kvelden.

Nordland: Sør og sørvest bris, først på dagen frisk bris på kysten. Skyet eller delvis skyet. Enkelte regnbyger. Lite nedbør i Lofoten og Vesterålen. I kveld skiftende bris. Etter hvert stort sett oppholdsvær.

Kilde: yr.no

Ferger og fly

Fra om og med mandag 27.april er det mudringsarbeider og arbeid med fergekaien i Vennesund. Arbeidet er ventet å pågå i cirka seks måneder, altså til slutten av august.

Fra og med 30/6 ble suppleringsruten på samme sambandet utvidet. Dette gjelder mandag-fredag. Det vil også bli turer på lørdag og flere turer på søndag.

Ellers går fly, ferger og hurtigruta etter tidsskjema.

Nyhetsbildet

Det har vært flere branner og branntilløp i Lofoten i Nordland natt til søndag. Politiet mistenker at de er påsatt. (VG)

Fem personer er fraktet til sykehus etter at en bil kjørte av veien i Levanger natt til søndag, skriver politiet i Trøndelag på Twitter. (VG)

Australiere som må i karantene etter å ha vendt hjem fra utlandet, vil fra midnatt 18. juli få en regning på flere tusen dollar for det obligatoriske hotelloppholdet dersom de lander i delstaten New South Wales (VG)

Den amerikanske delstaten Texas melder om 10.351 nye bekreftede corona-tilfeller det siste døgnet. Det er det høyeste tallet på ett døgn siden pandemien startet. (VG)

Dagen i dag

12. juli er den 193. dagen i året. 194. i skuddår. Det er 172 dager igjen av året

Elias og Eldar har navnedag i dag.

1908 – Norge spiller sin første landskamp i fotball, og taper 11-3 mot Sverige.

1970 –Ra II ankommer Barbados.

2007– Nelson Mandela offentliggjorde etableringen av gruppenThe Elders.

.

MOT til å forebygge

Helg MOT startet ved at noen ildsjeler hadde en stor lidenskap for mennesket og ville utgjøre en forskjell for andre. MOT ønsker å forebygge sosiale samfunnsproblemer gjennom å... torsdag 06:30
Smånytt
Notis Send svaret på «Hvor er dette?» til oss enten på SMS eller e-post.SMS: Skriv YTKONK ditt svar, ditt navn og adresse og send svaret til nummer 2470 (kr 5,-). E-post:... torsdag 14:15

Nytt selskap på Ottersøy

Notis Det er registrert et nytt selskap i ytterdistriktet hos Brønnøysundregistrene siste uke. Aktør / AS skal drive med siendomsutvikling og utleie av eiendom. Selskapet har avsatt... onsdag 13:36
Kommentar

Hvor ble det av den gyldne middelvei?

Kommentar av Knut Sandersen onsdag 14:47

Vi har et ansvar for krykkja

Kommentar At krykkjene kan være til sjenanse er ikke vanskelig å forstå. På lik linje som hundebæsj langs veien og kattedritt i sandkassene, preger avføringen og ikke minst skrikene fra... mandag 12:35