Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

13. september: Politiet ber folk i Rørvik om å sjekke boder, garasjer, båter og biler

Nyheter · Publisert 09:44, 13 sep 2020

Søket etter 38 år gamle Amanuel Tewelde Tela, fra Nylandet i Rørvik, som har vært savnet siden 5. september, fortsetter utover dagen.

– I forbindelse med søket etter Amanuel Tewelde Tela ønsker vi at folk går igjennom boder, garasjer, båter i småbåthavna, båter på land, biler som står ulåst og andre plasser som noen kan ta tilhold.

Hvis noe er flyttet på hos dere eller det ligger igjen gjenstander eller klær utenfor ditt område som du ikke kjenner til, så ønsker vi at du tar kontakt med oss. Her er vi åpen for at dere tar kontakt med oss på både 02800 og på Facebook.

I natt var det høylytt fest på Rørvik, men den roen straks politiet ba dem om å dempe seg.

Været

Trøndelag: Sørvest sterk kuling på kysten, fra i formiddag liten til stiv kuling. Regnbyger. Lite nedbør i indre strøk sør for Trondheim.

Nordland: Fra Vestfjorden og sørover sørvestlig stiv kuling utsatte steder, til dels sterk kuling på kysten i sør først på dagen. Ellers sør og sørøst frisk bris, senere liten kuling, i kveld dreiende sørvestlig. Regnbyger, men oppholdsvær lengst nord først på dagen. Utrygt for torden først på dagen fra Vestfjorden og sørover.

Det blir mye vind i dag. Spesielt ytterst i skjærgården. Rørvik vil ha liten kuling, som vil avta etterhvert og i kveld er det ventet frisk bris. Frisk bris blir det mye av i resten av ytterdistriktet. Lengre ut i havet blir det sterk kuling med 20 m/s fra sør, og det er anbefalt å ikke gå ut med småbåter.

Temperaturen vil ligger på rundt 9-10 grader i løpet av dagen, og det blir en del regn. Jo lenger innover i distriktet man kommer jo mere regn.

Soloppgang: 06:27 og solnedgang 19:43 (Kolvereid), og dagen er seks minutter kortere enn i går.

Vei og strøm

Asfaltarbeid over Gråmarka fører til at det blir periodevis helt stengt på grunn av asfaltarbeid kommende uke. Mandag til fredag fra 07:00 til 08:20, fra 08:30 til 11:00, fra 11:30 til 14:45, fra 15:00 til 16:50 og fra 17:00 til 19:00. Utrykningskjøretøy kan passere.

Mandag og tirsdag det blir det også periodevis vanskeligere å komme frem i Rørviks gater. Fra klokken åtte mandag morgen vil listen med veier bli arbeidet på i følgende rekkefølge: Fossaahaugen Omkjøringsvegen v/Salmonor Omkjøringsvegen v/rubbhall Gangveg Engasvegen ved krysset Omkjøringsvn Engasvegen v/ kommunehuset Strandgata v/ Napoli Ladestasjon ved Elcom i Storgata Byåsvegen og Høyemsvegen, Bergstien.

Omkjøringsmuligheter vil for øvre del av Byåsen være via bom som åpnes i Bureisarvn, ned Bassengvn, Sankthanshaugvn og Svahyllvn mot Bergsligata.

Ellers vil det være mulig å kjøre fra krysset Høyemsvn/Byåsvn, ned Sankthanshaugvn mot Svahyllvn og Bergsligata.

Ingen planlagt eller uønskede strømstans i Ytre Namdal.

Les også:

(+) Hva heter tyttebær på engelsk?

(Åpen) Jåzz med Magne Olav Årsand Brevik

(+) Søblomsten er kommet hjem

... og mye mer på vår nettavis.

Husk at den digitale utgaven av avisa er klar for lesing allerede ondsdag kveld dagen før den kommer i postkassa, og for de som ikke har eller ønsker abonnement kan enkeltutgaver og enkeltsider kjøpes her: www.buyandread.com, Eller du kan abonnere her.

Ferger og fly

Sambandet Skei-Gutvik innstilt inntil videre på grunn av dårlig vær. MF Leka ble i går byttet ut med MF Ramtind vil operere i sambandet i perioden.

Fra om og med mandag 27.april er det mudringsarbeider og arbeid med fergekaien i Vennesund. Arbeidet er ventet å pågå i cirka seks måneder, altså til slutten av oktober. Se ny ruteplan på tts.no.

Ellers går fly, ferger og hurtigruta etter tidsskjema. Sjekk reiseruten på atb.no, tts.no eller avinor.no. Husk å lese deg opp på koronatiltakene hos de ulike operatørene.

Nyhetsbildet

To politifolk skutt i Los Angeles (NRK)

Kjørte i 224 km/t på E6 (NRK Trøndelag)

Mann savnet på Galdhøpiggen (NRK)

Dagen i dag

Den 13. september er årets 257. dag. Det er 109 dager igjen av året, og vi er i uke 37.

Stian og Stig har navnedag i dag.

... i 1936 i Loen i Nordfjord gikk det et stort steinskred. Bygda Bødal ble helt utslettet av en flodbølge, og 73 mennesker mistet livet.

... i 1959 ble månen ble truffet av en sovjetisk rakett. Det viste Sovjets overlegenhet i romteknologi.

... i 1993 ble Osloavtalen om palestinsk selvstyre i Gaza og på Vestbredden undertegnet i Washington av Israels Yitzhak Rabin og palestinernes Yasir Arafat.

Aktiv høst ved sentralen

Helg Høsten står for tur og Nærøy Frivilligsentral har allerede lagt planer for en aktiv tid. fredag 13:40

MOT til å bry seg

Helg Å vise at vi bryr oss er noe av det beste vi kan gjøre. I vårt forholdsvis lille lokalsamfunn er det viktig å ta vare på hverandre slik at alle føler tilhørighet og inkludering. Å... fredag 07:46
Smånytt
Notis Send svaret på «Hvor er dette?» til oss enten på SMS eller e-post.SMS: Skriv YTKONK ditt svar, ditt navn og adresse og send svaret til nummer 2470 (kr 5,-). E-post:... fredag 12:36

Barnetrygden øker

Notis Fra 1. september 2020 økes den ordinære barnetrygden for barn under 6 år med 300 kroner i måneden. Den blir da 1345 kroner i stedet for 1054 kroner. I løpet av ett år får man nå... fredag 11:00
Kommentar

Leka, nå har dere sjansen!

Kommentar av Knut Sandersen torsdag 08:00

Oppskriften på å rive ned et parti på få timer

Kommentar av Knut Sandersen onsdag 20:30