Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Fiskeri & havbruk

15. juli: Stille natt og en fin dag i vente

Nyheter · Publisert 07:26, 15 jul 2020

En stille natt går mot en fin dag i distriktet.

Nødetatene

Det har vært stille i distriktet i natt.

Vei

Det er ikke meldt om veiarbeid som er til hinder for trafikken i distriktet.

Kilde Statens vegvesen

Været

I dag ser det ut til å bli en fin dag med temperaturer over 20 grader.

Trøndelag: Sørøstlig bris. Oppholdsvær og perioder med sol. Fra i ettermiddag enkelte regnbyger, vesentlig i indre strøk.

Nordland: Bris mellom øst og sørøst. Første del av dagen litt regn på Helgeland, ellers pent vær. Utover dagen delvis skyet og enkelte regnbyger.

Kilde: yr.no

Ferger og fly

Midlertidige endringer i rutetabellen på Holm-Vennesund. Det kjøres avgang fra Holm kl. 22:40. 15 juli - 17 juli utgår avgang 05:35 fra Holm, samt 18 juli utgår avgang 06:35 og 19 juli utgår avgang 07:25 fra Holm.

Fra om og med mandag 27.april er det mudringsarbeider og arbeid med fergekaien i Vennesund. Arbeidet er ventet å pågå i cirka seks måneder, altså til slutten av august.

Fra og med 30/6 ble suppleringsruten på samme sambandet utvidet. Dette gjelder mandag-fredag. Det vil også bli turer på lørdag og flere turer på søndag.

Nyhetsbildet

Kvinne knivdrept i Sarpsborg. (VG)

Ettåringen som forsvant i ei elv i Geiranger er bekreftet omkommet. (VG)

Det amerikanske selskapet Moderna sier det starter den siste fasen av kliniske tester av sin koronavaksine 27. juli. (Adressa)

Dagen i dag

15. juli er den 196. dagen i året. 197. i skuddår. Det er 169 dager igjen av året

Navnedag: Oddmund, Oddrun.

1410 – Slaget ved Tannenberg.

1965 – Den amerikanske romsonden Mariner IV passerer Mars.

1992 – Michael Jackson holder sin første konsert i Norge, på Valle Hovin stadion. Konserten var en del av Dangerous-turnéen.

Kilde: wikipedia

MOT til å forebygge

Helg MOT startet ved at noen ildsjeler hadde en stor lidenskap for mennesket og ville utgjøre en forskjell for andre. MOT ønsker å forebygge sosiale samfunnsproblemer gjennom å... torsdag 06:30
Smånytt
Notis Send svaret på «Hvor er dette?» til oss enten på SMS eller e-post.SMS: Skriv YTKONK ditt svar, ditt navn og adresse og send svaret til nummer 2470 (kr 5,-). E-post:... torsdag 14:15

Nytt selskap på Ottersøy

Notis Det er registrert et nytt selskap i ytterdistriktet hos Brønnøysundregistrene siste uke. Aktør / AS skal drive med siendomsutvikling og utleie av eiendom. Selskapet har avsatt... onsdag 13:36
Kommentar

Hvor ble det av den gyldne middelvei?

Kommentar av Knut Sandersen onsdag 14:47

Vi har et ansvar for krykkja

Kommentar At krykkjene kan være til sjenanse er ikke vanskelig å forstå. På lik linje som hundebæsj langs veien og kattedritt i sandkassene, preger avføringen og ikke minst skrikene fra... mandag 12:35