Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Fiskeri & havbruk

17. september: Det blir en vind- og regnfull høstdag

Nyheter · Publisert 08:36, 17 sep 2020

Søket etter 38 år gamle Amanuel Tewelde Tela, fra Nylandet i Rørvik, som har vært savnet siden 5. september er nå avsluttet, men politiet fortsetter etterforskningen med full styrke.

Har du informasjon så ta kontakkt med politiet.

Været

Trøndelag: Bris av skiftende retning, i ettermiddag økning til sørvest liten kuling på kysten, i kveld stiv til sterk kuling. Skyet, oppholdsvær. I kveld litt regn fra vest.

Nordland: Økning til sørvestlig frisk bris til liten kuling på kysten, i ettermiddag og kveld økning til stiv til sterk kuling. Enkelte regnbyger, vesentlig i nord. I kveld regn.

Temperaturene vil ligge rundt 10 grader.

Les også:

I dag er det avisdag og vi har denne gangen ei avis full av gode saker. Les om familien fra Tyrkia som måtte rømme fra landet for å berge livet. De bor nå i Nærøysund. Du kan også lese om 13 år gamle William som har kjøpt seg griser for å blant annet finansiere nytt gevær og en rekke andre bonderelaterte saker i tema landbruk.

Husk at den digitale utgaven av avisa er klar for lesing allerede ondsdag kveld dagen før den kommer i postkassa, og for de som ikke har eller ønsker abonnement kan enkeltutgaver og enkeltsider kjøpes her: www.buyandread.com, Eller du kan abonnere her.

Ferger og fly

Sambandet Skei-Gutvik vil bli trafikkert av MF Ramtind inntil videre.

Fra om og med mandag 27.april er det mudringsarbeider og arbeid med fergekaien i Vennesund. Arbeidet er ventet å pågå i cirka seks måneder, altså til slutten av oktober. Se ny ruteplan på tts.no.

Ellers går fly, ferger og hurtigruta etter tidsskjema. Sjekk reiseruten på atb.no, tts.no eller avinor.no. Husk å lese deg opp på koronatiltakene hos de ulike operatørene.

Nyhetsbildet

Hovedredningssentralen har sendt redningsskøyte, luftambulanse, brannvesen og andre ressurser til Ulvøysund i Lillesand etter melding om en drivende vannscooter. (Dagbladet)

Finansminister Jan Tore Sanner (H) legger mandag fram en ny tiltakspakke for å avhjelpe koronakrisen. Reiselivet og eventbransjen kan vente seg krisehjelp. (TV2)

I neste års statsbudsjett er det satt av nær 6 milliarder kroner ekstra for å håndterte koronapandemien. Av disse skal 3,8 milliarder gå til vaksinekjøp. (Adressa)

Dagen i dag

17. september er den 260. dagen i året og den 261. i skuddår. Det er 105 dager igjen av året.

Hildebjørg og Hildegunn har navnedag.

1979Alta-aksjonen: I Stilla blir 80 demonstranter fjernet med makt og ilagt store bøter av politiet.

1988 – Åpningsseremonien i Seoul under sommer-OL.

2001 – Børsen i New York åpner for første gang etter 11. september, og faller historisk mye.

Nytt og gammelt om kysten fenget seniorer

Kultur Beboere fra Viknatunet fikk omvisning på Norveg torsdag. Hyggelig stund i kafeen etterpå og gode medhjelpere sørget for populært avbrekk i de eldres hverdag. fredag 08:56

MOT til å høre

Helg Hvordan kan du være god på å være deg selv på en positiv måte slik at du kan glede andre? Hvordan kan du best mulig gi de rundt deg trygghet, energi og MOT? Jeg vet ikke hva du... torsdag 15:32

Setter opp ekstrakonsert med Åge og Gunnar

Kultur Fredag 20. november får UL Fønix storbesøk. Åge Alexandersen og Gunnar Pedersen, samt en kvintett fra Trondheimsolistene skal fylle ungdomshuset på Sør-Horsfjord med toner. I... onsdag 16:00

Vil ha lettere regelverk for laksenæringa

Nyheter Havneområder, aktører på Marøya og InnovArena var adresser for besøk da stortingspolitiker Bengt Rune Strifeldt gjestet Nærøysund tirsdag. onsdag 14:32
Kjentfolk

Jarle Martin 17 år

onsdag 11:20
Kommentar