Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

18. februar: Regn og vind

Nyheter · Publisert 08:39, 18 feb 2020

Kaffekoppen og regn på utsiden av vinduet er vel årets gjenganger. Det er bare å slå fast at vi har et merkelig vær i år. Sør for oss sitter 70 personer innesnødd på Haukelifjell mens vi speider etter krokus og trekkfugler.

Nødetatene

Rolig natt i ytterdistriktet ifølge politiet.

Været

Regn er vi ikke ukjent med, og i dag blir det regn over hele ytterdistriktet. Det kan komme som sludd i indre strøk rundt Foldereid, men utover kvelden vil sluddbygene kunne trekke seg utover mot kysten samtidig som at temperaturen faller ned mot null.

Det er meldt sørvest stiv kuling utsaåtte steder, minkende til liten kuling, i kveld frisk bris og dreiande nordlig på kysten i nord. Dette gjelder mest havstrøkene på yttersiden.

Kommunikasjon

Alt av fly, ferger og hurtigbåter er i rute.

Vei og strøm

Langs Årsandøyveien ved Sørfjordveien i Bindal kommune er det lysregulering, innsnevring og nedsatt hastighet til 50 km/t på grunn av vegarbeid. Dette vil pågå frem til 1. april i følge Statens vegvesen.

Ifølge Statens vegvesen er det også fortsatt lysregulering på Follabrua, og veien ved Sør-Eitran er fortsatt tidvis stengt på grunn av jordras. Det blir gjennomslipp av trafikk mellom 06:30-08:30,12:00-13:00,14:30-16:30 og 20:00-21:30 i ukedagene. I helgene er det åpent mellom 10:00-12:00 og mellom18:00-20:00.

Strøm skal være på plass i alle hus og hytter i ytterdistriktet.

Nyhetsbildet

Angelina Jordan nådde ikke opp i «America's Got Talent: The Champions» (NRK)

Må stoppe produksjonen av norsk elbil-favoritt (TV2)

Flyekspert mener Widerøe-kutt er lite dramatisk og «et veldig godt PR-utspill» (Aftenposten)

Dagen i dag

Den 18. februar er årets 49. dag. Det er 317 dager igjen av året.

Frøydis, Frode og Fatima har navnedag i dag.

... i 1861 blir Jefferson Davis tatt i ed som den første og eneste presidenten i Amerikas konfødererte stater

... i 1914 stiftes Naturvernforbundet som Landsforeningen for Naturfredning i Norge.

... i 1973 synker ringnotsnurper «Håkon Hatløy» fra Vedavågen som er på vei til Jøvik i Ullsfjord med full loddelast. Ulykken skjer i Magerøysundet i Finnmark etter karbideksplosjon ombord. Seks omkommer, mens fire reddes av ringnotsnurper «Ringo».

I dialog med næringslivet

Nyheter Nærøysund kommune ønsker å ha tett dialog med kommunens næringsliv, og nå kontaktes lokale bedrifter for å få direkte tilbakemelding fra næringsaktørene. fredag 07:21

MOT til å leve

Helg Organisasjonen MOT er her for å styrke ungdoms robusthet, livskvalitet, mentale helse, bevissthet og mot. MOT jobber for å fremme trygge klassemiljø der alle blir inkludert. MOT... fredag 07:04
Smånytt

Varsel om redusert produksjon

Notis 03.04: Mattilsynet har sendt ut varsel om midlertidig redusert produksjon ved Mowi sitt anlegg ved Steinflesa i Leka. Årsaken er langvarig luseoverskridelse. fredag 12:20

"Peak Sauda"

Notis "Peak Sauda" er en fraktebåt som ble bygd i 1999 og som seiler under nederlandsk flagg. Båten er 94,99 meter lang og 13,36 meter bred. torsdag 10:28
Kommentar

Kjære lesere og annonsører

Kommentar Lillian Lyngstad redaktør Synnøve Hanssen daglig leder torsdag 14:15

Trist utvikling på Leka

Kommentar av Knut Sandersen tirsdag 07:25
Havlandet nr 20