Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Fiskeri & havbruk

18. november: Kan komme snø i kveld

Nyheter · Publisert 07:31, 18 nov 2020

I kveld kan det bli snø i luften, og så for vi se om den blir liggende en stund eller forsvinner allerede mot helgen. Enten man liker den eller ikke så lyser den ihvertfall opp litt.

Politiet

Nok en rolig natt for politiet i ytterdistriktet i følge politiloggen.

Været

Trøndelag: Minking til sørvest liten kuling. Enkelte regnbyger. I ettermiddag dreining til nordlig frisk bris, i kveld økning liten og til dels stiv kuling på kysten. Perioder med regn. Mot kvelden snø over ca 100-400 m.

Nordland: Vestlig stiv kuling utsatte steder. I formiddag dreining til nordvest liten kuling. Regnbyger, i ettermiddag etter hvert overgang til sludd- og snøbyger.

Det blir nedbør i form av regn og sludd i dag, og til natten er det ventet snø flere steder i ytterdistriktet. Det er kommet gult varsel om mye snø, og på høyder rundt 100-200 meter er det ventet 20-40 cm. Snømengden vil variere mye lokalt, mest nedbør er ventet i Møre og Romsdal. I fjellet vil det komme mer nedbør.

Temperaturen starter rundt 6 grader, men vil falle til rundt null flere steder utover kvelden og natten. Til dels rolige vindforhold i dag, men i morgen er det ventet mye vind igjen.

For havstrekningen Rørvik - Bodø meldes det fra tirsdag formiddag fortsatt sørvest stiv kuling 15 m/s. Fra natt til onsdag vestlig sterk kuling 20 m/s. Onsdag formiddag minkende vind.

Soloppgang: 08:59 og solnedgang 14:56 (Kolvereid).

Vei og strøm

Det vil være veiarbeid langs fylkesvei 770 på strekningen Austafjord til Sørlikorsen fra klokken 22:00 i kveld og til klokken 01:00 i natt til onsdag. Veien vil være helt stengt klokken 23:00 til 23:30 i kveld og fra 00:00 til 00:30. Utrykningskjøretøy kan passere.

Strøm er det i alle hus og hytter.

Les også:

(+) Stramt budsjettforslag fra Sørlie

(Åpen) Godt sagt -en ny politisk podcast

... og mye mer på vår nettavis.

Husk at den digitale utgaven av avisa er klar for lesing allerede ondsdag kveld dagen før den kommer i postkassa, og for de som ikke har eller ønsker abonnement kan enkeltutgaver og enkeltsider kjøpes her: www.buyandread.com, Eller du kan abonnere her.

Ferger og fly

Fly, ferger og hurtigruta etter tidsskjema. Sjekk reiseruten på atb.no, tts.no, fosennamsos.no eller avinor.no. Husk å lese deg opp på koronatiltakene hos de ulike operatørene.

Nyhetsbildet

Kan få 165.000 i bot etter fest (NRK)

Bunnpris-gründer Trond Lykke er død (NRK Trøndelag)

Trump sparker sikkerhetstopp etter valg-uenigheter (VG)

Dagen i dag

Den 18. november er årets 323. dag. Det er 43 dager igjen av året, og vi er i uke 47.

... i 1814 ble Peder Anker første norske statsminister i Stockholm etter unionen med Sverige.

... i 1905 ble den danske prins Carl ble valgt av Stortinget til Norges konge under det nye navnet Haakon 7.

... i 1906 kom Roald Amundsen og mannskapet på «Gjøa» kom tilbake til Norge etter en tre år lang ferd gjennom Nordvestpassasjen.

Fin julegran tent i Rørvik

Nyheter søndag 10:05
Leserinnlegg

Kysten er glemt – igjen

Ytring fredag 08:29
På fremsiden nå