Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Fiskeri & havbruk

18. september: Eindelig vart det hælg.

Nyheter · Publisert 08:32, 18 sep 2020

Så var det fredag og helg. Ruskete vær på morgenen, men innendørs er det godt å sitte - eller så mmå man kle seg etter været dersom man må ta turen ut.

det ble en hektisk avslutning på dagen i går. I går kveld ble det nemlig igangsatt en stor redningsaksjon etter at tre turistfiskere i åpen båt ble medlt savnet på Folda. De tre ble funnet, stående på et skjær og ble heist ombord i Sea King-helikopteret. De kom fysisk uskadet fra hendelsen. Hva som har skjedd med båten er foreløpig uklart. NRK melder at fiskerne hadde base i Flatanger.

Været

Møre og Romsdal og Trøndelag: Sørvest stiv kuling på kysten, sent i formiddag minking til vestlig frisk bris og periodevis liten kuling på kysten. Regn, fra i ettermiddag enkelte regnbyger.

Nordland: Vestlig stiv kuling utsatte steder, liten kuling lengst sør. Regnbyger.

Temperaturene ligger på rundt 11 grader.

Kilde: Yr.no

Les også:

Følg med på våre nettsider der du kan få små og store nyheter. I dag kan du blant annet lese om redningsaksjonen på Folda, brannbilbesøk i barnehage og rapperen Ravi som besøkte Bindal.

Ferger og fly

Sambandet Skei-Gutvik vil bli trafikkert av MF Ramtind inntil videre.

Fra om og med mandag 27.april er det mudringsarbeider og arbeid med fergekaien i Vennesund. Arbeidet er ventet å pågå i cirka seks måneder, altså til slutten av oktober. Se ny ruteplan på tts.no.

Nyhetsbildet

145 nye smittetilfeller siste døgn. (VG)

Tor Mikkel Wara sier han fikk sjokk da Laila Bertheussen ble pågrepet, og sier han ikke tror hun står bak truslene og hærverket. (Dagbladet) Helsestyresmaktene snur, og sier at barn under et år ikke bør få tran. (NRK)

Dagen i dag

18. september er den 261. dagen i året og den 262. i skuddår. Det er 104 dager igjen av året.

Henriette og Henry har navnedag.

1919 – Nederland gir kvinner stemmerett

1979 – Vålerenga kirke brant.

Pop-konsert med ærverdig musikkforening

Kultur Rørvik Musikkforening hadde pop-konsert i Heimen på Rørvik mandag kveld, som en del av festivalen Vrimmel. tirsdag 10:47

Innsamlingsbeløpet halvert på Leka og i Bindal

Nyheter Årets TV-aksjon ble som følge av korona en digital innsamling. Nå viser tallene at det ikke slo helt an i distriktskommunene. Folk i mindre bygder og grender foretrekker fortsatt... mandag 08:49
Smånytt

Inspirasjonssamling i kirka

Notis Lørdag inviteres det til inspirasjonssamling i Rørvik kirke med blant annet visninger fra den digitale Trosopplæringskonferansen. Det blir også informasjon om bruk av kirka til... tirsdag 14:32

Torleif Flosand med utstilling

Notis – I forbindelse med vrimmelfestivalen, har vi vært så heldige å få Torleif Flosand til å stille opp med salgsutstilling i Norveg. Han stilte også ut bilder på høsten i fjor, der... mandag 18:52
Kommentar

Leka, nå har dere sjansen!

Kommentar av Knut Sandersen torsdag 08:00

Oppskriften på å rive ned et parti på få timer

Kommentar av Knut Sandersen onsdag 20:30