Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Fiskeri & havbruk

3. juli: Bruk helgen - søndag kommer regnet

Nyheter · Publisert 07:20, 3 jul 2020

Feiende flott start på dagen med sol på blå himmel. Det blir litt variert i dag og i morgen, men ingen nedbør. Den venter vi med til søndag.

Det er fredag og da tar vi med oss en video inn mot helgestarten. Denne gangen er det Julia Jahra som synger "Just an illusion", og så får vi håpe at det ikke gjelder været...

Nødetatene

– Det har vært helt stille i natt for oss i ytterdistriktet, sier operasjonssjef Ebbe Kimo i Trøndelag politidistrikt i morgentimene.

Vei og strøm

Det er ikke meldt inn veiarbeid i ytterdistriktet i dag, og heller ikke om strømstans noen steder i ytterdistriktet.

Les også:

(+) Støtte skaper ny stilling på Matmortua

(+) Rørt til tårer av naboene på Abelvær

(+) Hege Sørlie ny styreleder ved Ytre Namdal Vekst

Husk at den digital utgave av avisa er klar for lesing allerede ondsdag kveld dagen før den kommer i postkassa, og for de som ikke har eller ønsker abonnement kan enkeltutgaver og enkeltsider kjøpes her: www.buyandread.com, Eller du kan abonnere her.

Været

Trøndelag: Skiftande bris. Enkelte regnbyer, periodar med sol. Frå i ettermiddag for det meste skya. Regnbyer, utrygt for torever, særleg i sørlege strok.

Nordland: Skiftande bris, først på dagen sørvestleg frisk bris på kysten i nord. Spreidde regnbyer nord for Bodø, for øvrig opphaldsver og periodar med sol.

Strålende vær i formiddag før det etterhvert skyer over terdistriktet. Kjølig vær med laber bris fra øst som dreier til nord utover dagen. Det er ikke meldt om nedbør.

Kommunikasjon

Fra om og med mandag 27.april er det mudringsarbeider og arbeid med fergekaien i Vennesund. Arbeidet er ventet å pågå i cirka seks måneder, altså til slutten av august. Se ny ruteplan på tts.no.

Fra og med 30/6 ble suppleringsruten på samme sambandet utvidet. Første avgang er fra Holm 1030. Siste avgang vil være fra Vennesund kl 1840. Dette gjelder mandag-fredag. Det vil også bli turer på lørdag og flere turer på søndag. Ruten vil bli lagt ut på tts.no

Ellers går fly, ferger og hurtigruta etter tidsskjema. Sjekk reiseruten på atb.no

Nyhetsbildet

Bro over Norges mest besøkte naturattraksjon på plass (NRK)

Coronasmitten øker i 40 av 50 amerikanske delstater. (VG)

Politifolk mistenkt for organisert kriminalitet i Frankrike (NRK)

Dagen i dag

Den 3. juli er årets 185. dag. Det er 181 dager igjen av året.

Andrea, Andrine og André har navnedag i dag.

... i 1767 utgis første utgave av «Kongelig allene privilegerede Tronhiems Adresse-Contoirs Efterretninger». Avisen får i 1927 navnet Adresseavisen.

... i 1938 blir verdensrekorden for damplokomotiv satt i Storbritannia da damplokomotivet Mallard nådde en hastighet på 203 km/h.

... i 1948 sier Stortinget ja til Marshall-hjelpen.

MOT til å forebygge

Helg MOT startet ved at noen ildsjeler hadde en stor lidenskap for mennesket og ville utgjøre en forskjell for andre. MOT ønsker å forebygge sosiale samfunnsproblemer gjennom å... torsdag 06:30
Smånytt
Notis Send svaret på «Hvor er dette?» til oss enten på SMS eller e-post.SMS: Skriv YTKONK ditt svar, ditt navn og adresse og send svaret til nummer 2470 (kr 5,-). E-post:... torsdag 14:15

Nytt selskap på Ottersøy

Notis Det er registrert et nytt selskap i ytterdistriktet hos Brønnøysundregistrene siste uke. Aktør / AS skal drive med siendomsutvikling og utleie av eiendom. Selskapet har avsatt... onsdag 13:36
Kommentar

Hvor ble det av den gyldne middelvei?

Kommentar av Knut Sandersen onsdag 14:47

Vi har et ansvar for krykkja

Kommentar At krykkjene kan være til sjenanse er ikke vanskelig å forstå. På lik linje som hundebæsj langs veien og kattedritt i sandkassene, preger avføringen og ikke minst skrikene fra... mandag 12:35