Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Fiskeri & havbruk

Litt mer mørkt og skjømt om morgen nå, så hold fokus på veien når du er ute å kjører. Det er mange dyr lang og på veiene for tiden.

21. oktober: Det er mye dyr på veiene nå

Nyheter · Publisert 07:52, 21 okt 2020

Nå blir dagene blir stadig merkbart kortere. Det er er skumringen av de fleste dyrene er mest aktive, og det er også da vi ser dårligst. Dårlig kombinasjon akkurat det der. Dersom du ser at et sammenstøt ikke er til å unngå, så prøv å sikt på bakenden av dyret. Når du treffer bakparten, legger dyret seg mer rett ned på panseret i stedet for å sprette opp i lufta og gå gjennom frontruta.

Men det beste er selvsagt å unngå hele dyret, bare så det er sagt.

Det skyer til igjen i dag, men sola har lovet å stikke innom i morgen og på fredag. Temperaturen vil stikke igjen utover helgen og neste uke.

Politiet

Nok en rolig natt for politiet i ytterdistriktet.

Været

Trøndelag: Østlig bris, frisk bris utsatte steder, i kveld nordøst frisk bris på kysten i sør. Skyet. Perioder med litt regn eller sludd, fra i ettermiddag stort sett oppholdsvær sør for Namdalen.

Nordland: Østlig liten kuling utsatte steder, opp til stiv kuling på kysten sør for Bodø. I grensetraktene utrygt for litt snø, ellers skyet eller delvis skyet oppholdsvær.

Det blir mye mer skyer i dag, men nedbøren holder seg unna. Temperaturen vil ligge 3-4 grader, og vindstyrken vil nå liten kuling på Terråk i morgentimene ellers er det ventet frisk til laber bris.

Soloppgang: 08:24 og solnedgang 17:25 (Kolvereid).

Vei og strøm

Ingen planlagt eller uønskede veiarbeid eller strømstans i Ytre Namdal. I Bindal var det strømstans i ytre delen av kommunen i går kveld, men strømmen kom tilbake i alle husstandene før midnatt.

Les også:

(+) Færre flygninger fra Rørvik

(+) Pop-musikk med ærverdig musikkforening

... og mye mer på vår nettavis.

Husk at den digitale utgaven av avisa er klar for lesing allerede ondsdag kveld dagen før den kommer i postkassa, og for de som ikke har eller ønsker abonnement kan enkeltutgaver og enkeltsider kjøpes her: www.buyandread.com, Eller du kan abonnere her.

Ferger og fly

Ellers går fly, ferger og hurtigruta etter tidsskjema. Sjekk reiseruten på atb.no, tts.no, fosennamsos.no eller avinor.no. Husk å lese deg opp på koronatiltakene hos de ulike operatørene.

Nyhetsbildet

Trump avbrøt TV-intervju med "60 minutes" (NRK)

Telenor leverer bedre resultat enn ventet (NRK)

Rystet over dårlig smittevern i Trondheim (NRK Trøndelag)

Dagen i dag

Den 21. oktober er årets 295. dag. Det er 71 dager igjen av året, og vi er i uke 43.

... i 1942 senket ved Lindesnes britene det tyske skipet «Palatia». 986 mennesker, for det meste sovjetiske krigsfanger, mistet livet.

... i 1950 ble Tibet okkupert av Kina.

... i 1962 forliste hurtigruteskipet «Sanct Svithun» forliste ved Rørvik. 41 personer inkludert offiserene omkom.

Håndball på øverste hylle

Sport søndag 20:10
Leserinnlegg

Kysten er glemt – igjen

Ytring fredag 08:29
På fremsiden nå

MOT til å gi tid

Helg lørdag 07:31

Åtte lærlinger i en bedrift!

Næring fredag 16:59