Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

24. november: Nå er det bare en måned igjen!

Nyheter · Publisert 06:50, 24 nov 2020

Det er 30 dager igjen til jul...bare nevner det. Husk at frivilligsentralene i Nærøysund og Bindal samler inn til julematkasser og at det er mulig å levere inn gaver til redaksjonen på Kolvereid som igjen fordeler disse til sentralene.

Politiet

Igjen en rolig natt for politiet i ytterdistriktet. Det har vært frost på veiene enkelte steder i natt, så vis forsiktighet i morgentimene.

Været

Trøndelag: Søraust liten kuling utsatte steder. Litt regn. Fra i formiddag sørvest liten kuling. Enkelte regnbyger. Stigende snøgrense.

Nordland: Økning til sør og søraust frisk bris eller liten kuling, først i sør. Delvis skyet, stort sett oppholdsvær, fra i ettermiddag regn og regnbyger som brer seg nordover, stigende snøgrense.

Det roer seg med nedbør og vind i dag. Riktig nok er det meldt regn de fleste steder midt på dagen, men med lavere intensitet enn tidligere dager. Temperaturen er ventet å ligge rundt 4 grader i dag.

Soloppgang: 09:20 og solnedgang 14:40 (Kolvereid).

Vei og strøm

Nærøysund kommune melder at på grunn av anleggsarbeid vil Øvre Kirkåsen på Kolvereid bli stengt for gjennomkjøring mellom Øvre Kirkåsen 7 og Sentrumgata i perioden fra og med mandag 23. november kl 0700 til og med fredag 27. november kl 1500.

Det vil bli åpnet for gjennomkjøring i Nedre Kirkåsen i denne perioden. Skolebusser kan stoppe langs Idrettsvegen evt. i Sentrumsgata inntil kommunen får etablert ett kjørefelt forbi anleggsstedet.

Det er strøm til alle hus og hytter i ytterdistriktet.

Les også:

(+) Deler av vinge falt av vindturbin på Hundhammerfjellet

(+) Hvor mange kan være samlet i julen?

... og mye mer på vår nettavis.

Husk at den digitale utgaven av avisa er klar for lesing allerede onsdag kveld dagen før den kommer i postkassa, og for de som ikke har eller ønsker abonnement kan enkeltutgaver og enkeltsider kjøpes her: www.buyandread.com, Eller du kan abonnere her.

Ferger og fly

All kollektivstransport skal være i rute.

Sjekk reiseruten på atb.no, tts.no, fosennamsos.no eller avinor.no. Husk å lese deg opp på koronatiltakene hos de ulike operatørene.

Nyhetsbildet

Trump sier han har gitt grønt lys for Biden-administrasjonen (NRK)

Studentleder ved NTNU krever krisepakke (NRK Trøndelag)

Millioner til nytt kreftprosjekt (VG)

Dagen i dag

Den 24. november er årets 329. dag. Det er 37 dager igjen av året, og vi er i uke 48.

... i 1793 innførste Frankrike den republikanske kalender med 30 dager i måneden og 10 dager i uka. Nyttår i år 1 var 22. september 1792. Kalenderen ble avskaffet fra 1.1.1806.

... i 1859 utgav Charles Darwin «Artenes opprinnelse», som kristne mente stred mot Bibelens ord.

... i 1963 ble Lee Harvey Oswald, Kennedys antatte drapsmann, skutt ned og drept utenfor rettslokalet av nattklubbeier Jack Ruby-

På fremsiden nå
Ytring - les folkets meninger
Fiskeri & havbruk
Kjentfolk

Otilje 8 år

Kjentfolk onsdag 09:44
Rett fra levra

Hvem er Bindal kommune til for?

Kommentar torsdag 06:43
Smånytt

Bartebil legges ned i april

Notis onsdag 10:36

Innstilte ferger

Notis onsdag 19:20