Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Med temperaturen og nedbøren vi har hatt det siste døgnet så er det mye snø som smelter. Dette bildet er tatt ved en parkeringsplass ved foten av Heilhornet.

25. mars: Innstilte fly, ferjer, hurtigbåter og en hel del regn i dag

Nyheter · Publisert 07:49, 25 mar 2020

Politiet har ingenting nytt å melde fra natten som har vært i ytterdistriktet.

Om du vil holde deg oppdatert på Korona-nyheter så kan du gå inn på saken: Løpende oppdatering om Koronaviruset

Været

Dagen i dag blir våt og vindfull noen steder. I indre strøk som for eksempel Foldereid er det veldig vage meldinger om hvor mye nedbør det vil komme i dag. Formiddagen vil inneholde mellom sju og femten millimeter med nedbør. Det blir regn over hele distriktet i dag, men det skal gi seg mot kvelden. Vindkastene vil ligge på liten kuling noen steder i morgentimene nå. Men det skal også løye mer og mer mot kvelden. Grunnet snøsmelting er det utstedt oransje farevarsel for snøskred i Bindal.

Ferdsel

MF Olav Duun er innstilt på grunn av været. Men de skal ta opp normal rute igjen fra klokken 08:10 fra Hofles. Hurtigbåtruten Leka-Rørvik-Namsos er også innstilt på grunn av været. Den vil ta opp ruten med avgang fra Namsos klokken 16:10. Alle flyvninger fra Ryum lufthavn bortsett fra en er for øyeblikket innstilt. Flyvningen som går er WF782 som lander på Ryum klokken 09:15 og drar videre igjen til Namsos og Trondheim 09:30. Alle andre ferjer og hurtigbåter går i rute for øyeblikket.

Dagen i dag

Den 25. mars er den 85 dagen i året. Det er 81 dager igjen av skuddåret 2020.

I dag har Maria, Marie og Mari navnedag.

I 1807 åpnes verdens første jernbanelinje for regulær passasjertrafikk. Den går mellom Swansea og Mumbles i Wales. Jernbanevognene ble trukket av hester.

I 2001 iverksettes Schengen-traktaten i Norge.

Kjente bursdagsbarn i dag inkluderer artist Aretha Franklin (1942), artist Elton John (1947), skuespiller Sarah Jessica Parker (1965) og fotballspiller Jadon Sancho (2000).

- Legg bort æppan og smak på æpplan

Kultur I høstferien tilbyr Kystmuseet Rørvik i samarbeid med Salmonor for første gang ferieskole for barn. Det blir skole på god, gammel måte - helt uten skjermer. Håpet er at dette skal... søndag 20:46
Smånytt
Notis Send svaret på «Hvor er dette?» til oss enten på SMS eller e-post.SMS: Skriv YTKONK ditt svar, ditt navn og adresse og send svaret til nummer 2470 (kr 5,-). E-post:... fredag 12:36

Barnetrygden øker

Notis Fra 1. september 2020 økes den ordinære barnetrygden for barn under 6 år med 300 kroner i måneden. Den blir da 1345 kroner i stedet for 1054 kroner. I løpet av ett år får man nå... fredag 11:00
Kommentar

Leka, nå har dere sjansen!

Kommentar av Knut Sandersen torsdag 08:00

Oppskriften på å rive ned et parti på få timer

Kommentar av Knut Sandersen onsdag 20:30