Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Fiskeri & havbruk

Dagen starter med blå himmel, men det vil komme skyer utover dagen.

28. juli: Tatt etter tips fra publikum

Nyheter · Publisert 06:58, 28 jul 2020

En bilfører i 30-årene ble kontrollert i Rørvik sentrum etter tips fra publikum som kom inn klokken 17:58. Vedkommende ble vurdert som "på en snurr" da han gikk ut av bilen.

– Patruljen som kom til stedet oppfattet også mannen som åpenbart ruset, og han ble tatt inn for videre testing, sier operasjonssjef Kirsten Bergstrøm ved Trøndelag politidistrikt til Ytringen i morgentimene.

Forholdet er anmeldt.

Været

Trøndelag: Aust og søraust liten kuling utsatte steder. Litt spredt regn i indre strøk i sør fra i ettermiddag, ellers oppholdsvær og perioder med sol.

Nordland: Austlig bris, frisk bris utsatte steder i sør. Stort sett oppholdsvær og perioder med sol, men spredt regn i grensetraktene.

Dagen starter med blå himmel, men skyer vil komme til utover ettermiddagen. Temperaturen vil komme over 20-tallet de fleste steder utover dagen, samtidig som at vinden fra sør-øst vil øke litt utover dagen. Opp mot frisk bris langs kysten.

Vei og strøm

Hovedgate gjennom Kolvereid fortsatt stengt for gjennomkjøring, og utover det er det ikke rapportert inn om veiarbeid. Heller ikke er det meldt inn om planlagte eller uforutsette strømstans i ytterdistriktet.

Les også:

(+) Tøff sesong for campingdriverne

(Åpen) Kommentar: Vi har et ansvar for krykkja

Husk at den digital utgave av avisa er klar for lesing allerede ondsdag kveld dagen før den kommer i postkassa, og for de som ikke har eller ønsker abonnement kan enkeltutgaver og enkeltsider kjøpes her: www.buyandread.com, Eller du kan abonnere her.

Ferger og fly

På grunn av stor sommertrafikk har sambandet Holm - Vennesund tatt ut avgangen fra Holm klokken 05:35 og istedet satt inn ekstra ferge klokken 22:40.

Fra om og med mandag 27.april er det mudringsarbeider og arbeid med fergekaien i Vennesund. Arbeidet er ventet å pågå i cirka seks måneder, altså til slutten av august. Se ny ruteplan på tts.no.

Ellers går fly, ferger og hurtigruta etter tidsskjema. Sjekk reiseruten på atb.no

Nyhetsbildet

Tror ikke reiselivet vil bli det samme (NRK)

Kraftig hopp i coronadødsfall i Texas (VG)

Trønder skal styre det første flygende fartøy på Mars (NRK Trøndelag)

Dagen i dag

Den 28. juli er årets 210. dag. Det er 158 dager igjen av året.

Reidar og Reidun har navnedag i dag.

... i 1914 erklærer Østerrike-Ungarn krig mot Serbia, bare en måned etter drapet på tronfølgeren Franz Ferdinand, Med det er første verdenskrig bryter ut.

... i 1943 bombaderer britiske og amerikanske flyvere Hamburg og massakrerer på få timer minst 50.000 mennesker.

... i 1965 gir USAs president Lyndon Johnson ordre om å sende 50.000 amerikanske tropper til Sør-Vietnam.

Oldemor på tilvenning

Helg Da Pia Arnøy skulle starte i Barnehage1 avdeling Strand var det ingen «hvemsomhelst» hun møtte i barnehagen. Hennes egen spreke oldemor var blant dem som skulle stå for... lørdag 12:00

Her ble Fifi drept av en hund

Nyheter Sist søndag formiddag ble Solvar og Maira Bårslett vekket opp av naboen. Han hadde oppdaget at en løs hund hadde gått til angrep og drept katten. torsdag 06:48

15. august: God lørdag

Nyheter Politiet har absolutt ingenting å melde fra denne rolige natta. Regnet høljer ned i bøtter og spann og for de fleste kan det nok friste med en innedag. Vi er i den siste... torsdag 06:46
Smånytt
Notis Send svaret på «Hvor er dette?» til oss enten på SMS eller e-post.SMS: Skriv YTKONK ditt svar, ditt navn og adresse og send svaret til nummer 2470 (kr 5,-). E-post:... torsdag 14:15

Nytt selskap på Ottersøy

Notis Det er registrert et nytt selskap i ytterdistriktet hos Brønnøysundregistrene siste uke. Aktør / AS skal drive med siendomsutvikling og utleie av eiendom. Selskapet har avsatt... onsdag 13:36
Kommentar

Hvor ble det av den gyldne middelvei?

Kommentar av Knut Sandersen onsdag 14:47

Vi har et ansvar for krykkja

Kommentar At krykkjene kan være til sjenanse er ikke vanskelig å forstå. På lik linje som hundebæsj langs veien og kattedritt i sandkassene, preger avføringen og ikke minst skrikene fra... mandag 12:35