Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

70,2 prosent vil ha dette som kommunevåpen, men.....

...en av Ytringens lesere, Marita Strøm, har gjort en liten endring som også har fått god respons. Kan det være et alternativ?

Nyheter · Publisert 09:56, 11 sep 2019

Ytringen har spurt og fått svar fra nesten 500 lesere og dommen fra folk på sosiale medier er krystallklar. De ønsker alternativet med bro, måne og bølger.

I en innstilling til kommunestyrene i Vikna og Nærøy har det kommet forslag på hvordan kommunevåpenet vil se ut på kommunale biler, skilt, pins og brevpapir for å nevne noe. Dette er forslag som arbeidsutvalget i Nærøsyund skal ta stilling til kommende fredag.

Tilbakemeldingene fra leserne har gått i retning av det blir for blått, og Marita Strøm satte seg ned og farget et av områdene grønt. Både for å bryte det monotone samt få inn symbolikken om at Nærøysund også blir en betydelig landbrukskommune.

Marita Strøm har foreslått å farge et av bølgene grønn for å vise at jordbruket også står sterkt i Nærøysund.

Lovlydige bilister

mandag 14:53

Lover godvær til elgjakta

Nyheter Nå ligger det ei uke med godvær foran oss. Statsmeteorolog Rafael Escobar Løvdahl har gode prognoser for elgjegerne som snart strømmer ut i skogen på elgjakt, og oss andre i... søndag 18:04

Kåret til Norges beste hagelag

Kultur Ottersøy og omegn Hageselselskap med leder Anne Lise R. Arntsen, fikk tildelt den høythengende nasjonale utmerkelsen Hagekulturprisen under Sopin-festivalen på lørdag. søndag 09:00