Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

70,2 prosent vil ha dette som kommunevåpen, men.....

...en av Ytringens lesere, Marita Strøm, har gjort en liten endring som også har fått god respons. Kan det være et alternativ?

Nyheter · Publisert 09:56, 11 sep 2019

Ytringen har spurt og fått svar fra nesten 500 lesere og dommen fra folk på sosiale medier er krystallklar. De ønsker alternativet med bro, måne og bølger.

I en innstilling til kommunestyrene i Vikna og Nærøy har det kommet forslag på hvordan kommunevåpenet vil se ut på kommunale biler, skilt, pins og brevpapir for å nevne noe. Dette er forslag som arbeidsutvalget i Nærøsyund skal ta stilling til kommende fredag.

Tilbakemeldingene fra leserne har gått i retning av det blir for blått, og Marita Strøm satte seg ned og farget et av områdene grønt. Både for å bryte det monotone samt få inn symbolikken om at Nærøysund også blir en betydelig landbrukskommune.

Marita Strøm har foreslått å farge et av bølgene grønn for å vise at jordbruket også står sterkt i Nærøysund.

17. februar: Elgpåkjørsel i morgentimene

Nyheter Operasjonsleder fra Trøndelag politidistrikt, Bjørn Handeland sier det ikke har skjedd mye i natt. Men noen ting er det i loggen. – Klokken 07:49 fikk vi inn en melding om en... mandag 08:41

Gustav tilbake i Beijing

Nyheter Den tidligere omtalte bindalingen Gustav Gillund fikk i helgen reise tilbake til leiligheten sin i Beijing etter å ha vært i karantene i byen Yuzhou i Henan-provinsen en del... søndag 22:14
Kommentar

Ja, jeg elsker kuer!

Kommentar av Knut Sandersen mandag 21:27