Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Adrian Jørgensen synger i Stjernekamp til høsten. Foto: NRK

Adrian Jørgensen skal være med på Stjernekamp

Bindalingen Adrian Jørgensen blir å finne blant artistene som skal delta i det populære TV-showet Stjernekamp på NRK til høsten.

Nyheter · Publisert 12:08, 7 jun 2019

Det melder NRK i dag på sine nettsider. Adrian skal kjempe mot blant andre Åge Steen Nilsen, Kari Gjærum og Hanne Sørvåg i sangkonkurransen, som går på å tolke ulike sjangere innen musikken på best mulig måte.

Jørgensen var sist å se i Melodi Grand Prix i vinter, da han endte på andreplass med låten «The Bubble».

– Jeg kjenner litt på nervene allerede. Det er 10 knallsterke artister, om man tar med meg selv, sier Jørgensen på dagens presentasjon på NRK nett, til latter fra salen.

Tidligere har Jørgensen bidratt som korist i den norske og europeiske finalen av sangkonkurransen. Han har også deltatt i sangprogrammene X-Factor og The Voice på TV 2 for noen år tilbake. I 2013 kom han på andreplass i sistnevnte konkurranse.

Lovlydige bilister

mandag 14:53

Kåret til Norges beste hagelag

Kultur Ottersøy og omegn Hageselselskap med leder Anne Lise R. Arntsen, fikk tildelt den høythengende nasjonale utmerkelsen Hagekulturprisen under Sopin-festivalen på lørdag. søndag 09:00

Adrian imponerte i Hip Hop-sjangeren

Kultur Nok en lørdag med programmet "Stjernekamp" er historie. Bindalingen Adrian Jørgensen som i utgangspunktet er mest komfortabel med pop-sjangeren, ble en av artistene som gikk... lørdag 22:05