Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Vikna kommune

Adrian Jørgensen synger i Stjernekamp til høsten. Foto: NRK

Adrian Jørgensen skal være med på Stjernekamp

Bindalingen Adrian Jørgensen blir å finne blant artistene som skal delta i det populære TV-showet Stjernekamp på NRK til høsten.

Nyheter · Publisert 12:08, 7 jun 2019

Det melder NRK i dag på sine nettsider. Adrian skal kjempe mot blant andre Åge Steen Nilsen, Kari Gjærum og Hanne Sørvåg i sangkonkurransen, som går på å tolke ulike sjangere innen musikken på best mulig måte.

Jørgensen var sist å se i Melodi Grand Prix i vinter, da han endte på andreplass med låten «The Bubble».

– Jeg kjenner litt på nervene allerede. Det er 10 knallsterke artister, om man tar med meg selv, sier Jørgensen på dagens presentasjon på NRK nett, til latter fra salen.

Tidligere har Jørgensen bidratt som korist i den norske og europeiske finalen av sangkonkurransen. Han har også deltatt i sangprogrammene X-Factor og The Voice på TV 2 for noen år tilbake. I 2013 kom han på andreplass i sistnevnte konkurranse.

Blåser nytt liv i laget med julebordsrevy

Kultur Det har vært ganske stille rundt UL Heimdal på Garstad de siste årene, men nå er laget igjen i ferd med å skape liv i bygda. Denne gangen med julebord, revy, Dire Straits og dans... tirsdag 09:00

– Ikke gjør +1000 til en festtale

Nyheter Marit Måøy Holm jobber som bedriftsrådgiver i Driv Rådgivning AS i tillegg til at hun utfører oppdrag for Ytre Namdal Vekst (YNV). Med tolv års erfaring fra rekrutteringsarbeidet... mandag 21:38