Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Daglig leder Snorre Tørriseng vil være med å bidra i nasjonale dugnaden. Foto: Learning Moment Tech

Åpner opp for gratis utprøving

Rørvikselskapet Learning Moment Tech vil gi elever, lærlinger og mennesker på tiltak god oppfølging på trygg avstand gjennom gratis utprøving av digital samhandling i Dokker.

Nyheter · Publisert 18:40, 20 mar 2020

Utviklerne bak den digitale oppfølgingsplattformen Dokker ønsker å bidra til en nasjonal samfunnsdugnad nå som koronaviruset hindrer mange fra å jobbe og gå på skolen.

Samtidig utfordres NAV sterkt av den nasjonale krisen, og kan gjøre situasjonen enda mer usikker for mennesker som trenger avklaring og oppfølging.

– Gjennom flere år har vi skreddersydd det digitale verktøyet Dokker for samhandling på avstand. Nettopp denne typen digitale kommunikasjonsverktøy har mange nå plutselig fått bruk for. Vi vil derfor gjøre vårt for at hverdagen skal bli litt enklere for mange av dem som har fått hverdagen snudd opp-ned, sier daglig leder Snorre Tørriseng i Learning Moment Technologies (LMT).

Åpner for gratis prøving

Learning Moment Tech åpner nå Dokker gratis i 30 dager for at aktører kan prøve om den digitale oppfølgingsplattformen passer til deres behov.

– Det er helt spesielle tider. Med våre åtte ansatte er vi bittesmå, men vi ønsker å delta i den nasjonale dugnaden, sier Tørriseng i en pressemelding.

Forberedt på økt trafikk

Dokker brukes allerede av skoler og kommuner, tiltaksbedrifter og næringsliv til oppfølging av både barn, unge og voksne, og plattformen fungerer på både mobil, nettbrett og PC, tilfredsstiller krav til personvern (GDPR) og kan tas i bruk umiddelbart..

– I første omgang inviterer vi videregående skoler i Trøndelag og tiltaksbedrifter i Norge til å prøve ut Dokker. Samtidig forbereder vi oss på økt trafikk, slik at eksisterende brukere ikke skal få problemer mens skoler, bedrifter, veilednings- og oppfølgingstjenester prøver funksjonaliteten, sier Tørriseng.

Bomber over Rørvik

Helg I dag er det 80 år siden invasjonen av Norge. I denne reportasjen kan du lese hvordan ordførerne i Vikna, Gravvik og Leka oppfattet de tre første månedene av krigen, og lese... torsdag 22:07

Planlegger gjenåpning av barnehagene.

Nyheter Regjeringen har gitt nye føringer om at barnehager skal gjenåpne over påske. Barnehagestyrer Arnfinn Hamnes i Bindal barnehage tar reglene til etterretning og vil bruke påska til... onsdag 12:13

– Påsken skal gjøre barna lykkelige

Helg Venninnene Emma og Linnea (8) koser seg når det er påske. – Påsken er bursdagen til Gud, eller Jesus, eller Judas eller Aladdin, tror jentene, som mener den viktigste grunnen til... onsdag 10:49
Smånytt

Innstilt på grunn av vind

Notis 08.04. Ruten mellom Vennesund og Holm er innstilt inntil videre på grunn av vind. Følg med på tts.no for å se når fergen kommer i gang med ordinær drift. onsdag 08:33

Varsel om redusert produksjon

Notis 03.04: Mattilsynet har sendt ut varsel om midlertidig redusert produksjon ved Mowi sitt anlegg ved Steinflesa i Leka. Årsaken er langvarig luseoverskridelse. fredag 12:20
Kommentar

Kjære lesere og annonsører

Kommentar Lillian Lyngstad redaktør Synnøve Hanssen daglig leder torsdag 14:15

Trist utvikling på Leka

Kommentar av Knut Sandersen tirsdag 07:25
Havlandet nr 20