Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Daglig leder Snorre Tørriseng vil være med å bidra i nasjonale dugnaden. Foto: Learning Moment Tech

Åpner opp for gratis utprøving

Rørvikselskapet Learning Moment Tech vil gi elever, lærlinger og mennesker på tiltak god oppfølging på trygg avstand gjennom gratis utprøving av digital samhandling i Dokker.

Nyheter · Publisert 18:40, 20 mar 2020

Utviklerne bak den digitale oppfølgingsplattformen Dokker ønsker å bidra til en nasjonal samfunnsdugnad nå som koronaviruset hindrer mange fra å jobbe og gå på skolen.

Samtidig utfordres NAV sterkt av den nasjonale krisen, og kan gjøre situasjonen enda mer usikker for mennesker som trenger avklaring og oppfølging.

– Gjennom flere år har vi skreddersydd det digitale verktøyet Dokker for samhandling på avstand. Nettopp denne typen digitale kommunikasjonsverktøy har mange nå plutselig fått bruk for. Vi vil derfor gjøre vårt for at hverdagen skal bli litt enklere for mange av dem som har fått hverdagen snudd opp-ned, sier daglig leder Snorre Tørriseng i Learning Moment Technologies (LMT).

Åpner for gratis prøving

Learning Moment Tech åpner nå Dokker gratis i 30 dager for at aktører kan prøve om den digitale oppfølgingsplattformen passer til deres behov.

– Det er helt spesielle tider. Med våre åtte ansatte er vi bittesmå, men vi ønsker å delta i den nasjonale dugnaden, sier Tørriseng i en pressemelding.

Forberedt på økt trafikk

Dokker brukes allerede av skoler og kommuner, tiltaksbedrifter og næringsliv til oppfølging av både barn, unge og voksne, og plattformen fungerer på både mobil, nettbrett og PC, tilfredsstiller krav til personvern (GDPR) og kan tas i bruk umiddelbart..

– I første omgang inviterer vi videregående skoler i Trøndelag og tiltaksbedrifter i Norge til å prøve ut Dokker. Samtidig forbereder vi oss på økt trafikk, slik at eksisterende brukere ikke skal få problemer mens skoler, bedrifter, veilednings- og oppfølgingstjenester prøver funksjonaliteten, sier Tørriseng.

Aktiv høst ved sentralen

Helg Høsten står for tur og Nærøy Frivilligsentral har allerede lagt planer for en aktiv tid. fredag 13:40
Smånytt
Notis Send svaret på «Hvor er dette?» til oss enten på SMS eller e-post.SMS: Skriv YTKONK ditt svar, ditt navn og adresse og send svaret til nummer 2470 (kr 5,-). E-post:... fredag 12:36

Barnetrygden øker

Notis Fra 1. september 2020 økes den ordinære barnetrygden for barn under 6 år med 300 kroner i måneden. Den blir da 1345 kroner i stedet for 1054 kroner. I løpet av ett år får man nå... fredag 11:00
Kommentar

Leka, nå har dere sjansen!

Kommentar av Knut Sandersen torsdag 08:00

Oppskriften på å rive ned et parti på få timer

Kommentar av Knut Sandersen onsdag 20:30