Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Tor Morten Rosenvinge fikk overlevert skjorte fra Jan Olav Dreier i RBK-bua.

Årets Kolvereiddager er i gang

Torsdag klokken 10 åpnet markedsgata på Kolvereid. Mange velkjente utstillere og selgere hadde funnet sin plass, men trykket av nysgjerrige lot vente på seg til senere på dagen.

Nyheter · Publisert 14:56, 9 aug 2018

Første stopp i markedsgata ble hos Den norske kirke, her kan man skrive det fineste man vet med sin kirke, snurre lykkehjul og tippe snittalderen på de tre organistene i Nærøy og Leka.

Fungerende kirkeklokke var det også i miniatyrkirka som var bygd for anledningen.

Oppover i gata var det boder med bakervarer, politikk, kor, treprodukter, spekepølser, presentasjoner av kommune og foreninger og mye mer. Flere boder med asiatisk mat finnes nederst i gata om behovet for mat melder seg.

Geir Sørlie og Kåre Togstad fra Årnes deler bod, hvor de selger blant annet kniver og spekepølser.

– Jeg har reist fra Alta til Stavanger, og må si vi har et pent land. Jeg har vært på Kolvereid i 14-15 år, og trives godt her. Jeg var også på Rørvik for første gang i år, men jeg liker meg bedre her, forteller Geir Sørlie.

RBK-shop var også representert, rett utenfor lokalene til Rosenborgsupportere Ytre Namdal.

Tor Morten Rosenvinge fikk sin medlemsskjorte fra Jan Olav Dreier i RBK-bua.

– Bua er veldig populær utenfor Trondheimsdistriktet, hvor folk har tilgang på effekter uansett. Det er spesielt artig å vise oss sammen med den lokale supporterklubben, de blir lagt merke til på Lerkendal og i fotballmiljøet rundt, forteller Dreier.

Markedsgata er åpen hver dag fram til lørdag ettermiddag

Ytringen får ny nettløsning

I disse dager blir det åpnet for muligheten til lese alle saker i Ytringen Avis på nett. Det er nå helt i innspurten med å få på plass en operativ betalingsløsning for abonnenter.... mandag 15:11

Intens jobb for å klargjøre til skolestart

Digitalisering av både lærere og elever, skolebygging og nytilsatt administrasjon er elementer som må være på plass før et nytt skoleår tar til i Nærøy. Kommunen har valgt å... søndag 11:00

Enstemmig vedtak for industrikai

Bindal kommunestyre ble i onsdagens møte enige om å igangsette prosjektet med bygging av industrikai ved Brukstomta næringspark. Kommunen bidrar med 4 680 000 kroner i dette... lørdag 11:00
ledige stillinger

Nærøy kommune:
Assisterende rektor og fagarbeider renhold

Se annonsen her

SinkabergHansen:
Økonomisjef konsern

Se annonsen her

Flo og fjære
Politilogg