Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Motormessa / Kystbymessa

Bluesdronning til Kolvereiddagene

Artister som D.D.E, Loveshack og komikerne Tønne & Cess er allerede lansert. Nå kommer også Tora Dahle Aagård med band til Kolvereiddagene.

Nyheter · Publisert 17:30, 16 mar 2019

Torsdag 8. august skal Tora Dahle Aagård spille på scenen, og for den blues- og gitarinteresserte er dette en kjent navn.

– Vi gjentar fjorårets suksess med JAM på torsdagen i teltet. I år kan lokale musikere få gleden av å dele scenen med Tora, og vi tror det er en kjempemulighet til å være med å skape magiske musikalske øyeblikk. Etter JAM’en blir det konsert med Tora på Torgscenen, sier Åke Ivar Rønningen leder av Kolvereiddagene.

Barneunderholdning på lørdag

Kolvereiddagene har sikret seg en skikkelig godbit til de yngste også. Trondheimsbandet Mandarinsaft ga ut sin siste barneplate "På vei te en venn" på Øra Fonogram i juni 2018. Plata er nominert til Spellemannprisen i kategorien Barneplate.

– Det artigste gutta i bandet vet er å spille musikk og bruke fantasien. Når du hører den nye plata, kan du drømme deg tilbake til dinosaurenes tid, bli med på sykkeltur i sola eller fly i vinden med en paraply. Og hvem er egentlig den mystiske gjesten?spør Rønningen.

Gruppa tar utgangspunkt i barns perspektiver og interesser, og det varierte musikalske uttrykket følges av tekster som er skrevet med innlevelse, alvor og humor. Siden oppstarten i 2011, har Mandarinsaft gitt ut fem plater og spilt om lag 700 konserter. Gruppa består av en fin gjeng musikere, med forskjellig musikalsk bakgrunn, ispedd erfaring både fra teater og barne-TV.

Pågrep knivtyven

onsdag 15:01

96 km/t i 60-sone

tirsdag 21:10

To innslag fra Nærøy til landsfinalen

Nyheter To innslag fra UKM på Kolvereid har gått videre til landsfinalen. Den arrangeres på Stjørdal til sommeren. tirsdag 12:48

Hvilke øyer har vi besøkt?

Åpen Påskequizen går videre. Denne gangen har vi besøkt to øyer som ikke ligger så langt unna hverandre, men hva heter de? Svaret blir lagt ut etter klokka ti i kveld på Facebook-sida... mandag 13:00

Det lune hjørne

Ytring Ettersom man blir eldre så har man også behov for å gå oftere til legen. Og legen får nok høre mye forskjellig i løpet av en arbeidsdag, det er det liten tvil om. Denne karen her... søndag 23:59
Bruk dine lokale servicetilbud
Været
Flo og fjære