Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Fiskeri & havbruk

Camilla Vågan tilsatt som strategi- og plansjef

Camilla Vågan er tilsatt i den nyopprettede stillingen som strategi- og plansjef i Nærøysund kommune og får med det ansvar for et bredt tjenesteområde på det overordnede plan i den nye kommunen. Hun ser fram til å begynne i en allsidig stilling som får stort ansvar for utvikling i den nye kommunen.

Nyheter · Publisert 14:37, 18 jan 2019

– Jeg synes dette er en av de mest spennende utviklingsstillingene som er i den nye kommunen. Her får jeg jobbe med et bredt fagområde som næring, landbruk, innkjøp, planarbeid og kommunikasjon, sier den nyansatte strategi- og plansjefen i en pressemelding. Camilla Vågan har for tiden permisjon fra stillingen som assisterende rådmann i Nærøy kommune og hadde dermed mulighet til å søke da den nyopprettede stilling for å lede avdelingen for plan og strategi ble utlyst internt blant ansatte i Nærøy og Vikna kommuner rett før jul.

Camilla Vågan startet i fjor høst opp i stillingen som rådmann i Leirfjord kommune i Nordland. Det er med tungt hjerte hun forlater denne stillingen, men denne muligheten i sin hjemkommune kunne hun ikke gå glipp av.

Starter 1. mars

Vågan starter i sin nye stilling den 1. mars, og hun sier at hun gleder seg til å begynne arbeidet med å bygge denne nye avdelingen i Nærøysund kommune. Plan- og strategi-avdelingen er en del av rådmannens stab og her inngår blant annet overordnet planarbeid, kommuneplan, samfunnssikkerhet og beredskap, næring og utvikling, landbruk og naturforvaltning, klima og miljø, folkehelse, prosjektarbeid, kommunikasjon og omdømme samt innkjøp og avtaler.

Viktig erfaring

Prosjektleder og påtroppende rådmann for Nærøysund kommune Hege Sørlie er glad for å få med seg Camilla Vågan i arbeidet mot Nærøysund kommune.

–Hennes erfaring, blant annet på planområdet er bra å ha med seg inn i denne stillingen, sier Sørlie, som samtidig innser at det er synd for Leirfjord kommune at de mister sin rådmann etter bare et halvår.

Vi takker ungdommene for at de har skolestreiket!

Ytring Mange har innsett at vi må handle raskt for å stoppe de store klimaendringene som skjer. Spesielt har våre ungdommer satt klima på dagsorden! Det er herlig å se at den oppvoksende... søndag 15:54

Debatt i fjæra

Nyheter I full fart ble det arrangert en debatt i forkant av quizen ved mølle på Austafjord. Fullt lokale til tross., debatten tok aldri helt av. lørdag 10:10

Tre partier enig om samarbeid

Nyheter De tre partiene Leka Venstre, Leka SV og Leka Ap er enige om at det bør skje et skifte av politiske ledelse i Leka dersom de tre partiene tilsammen får flertall ved årets... fredag 23:40