Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Motormessa / Kystbymessa

Camilla Vågan tilsatt som strategi- og plansjef

Camilla Vågan er tilsatt i den nyopprettede stillingen som strategi- og plansjef i Nærøysund kommune og får med det ansvar for et bredt tjenesteområde på det overordnede plan i den nye kommunen. Hun ser fram til å begynne i en allsidig stilling som får stort ansvar for utvikling i den nye kommunen.

Nyheter · Publisert 14:37, 18 jan 2019

– Jeg synes dette er en av de mest spennende utviklingsstillingene som er i den nye kommunen. Her får jeg jobbe med et bredt fagområde som næring, landbruk, innkjøp, planarbeid og kommunikasjon, sier den nyansatte strategi- og plansjefen i en pressemelding. Camilla Vågan har for tiden permisjon fra stillingen som assisterende rådmann i Nærøy kommune og hadde dermed mulighet til å søke da den nyopprettede stilling for å lede avdelingen for plan og strategi ble utlyst internt blant ansatte i Nærøy og Vikna kommuner rett før jul.

Camilla Vågan startet i fjor høst opp i stillingen som rådmann i Leirfjord kommune i Nordland. Det er med tungt hjerte hun forlater denne stillingen, men denne muligheten i sin hjemkommune kunne hun ikke gå glipp av.

Starter 1. mars

Vågan starter i sin nye stilling den 1. mars, og hun sier at hun gleder seg til å begynne arbeidet med å bygge denne nye avdelingen i Nærøysund kommune. Plan- og strategi-avdelingen er en del av rådmannens stab og her inngår blant annet overordnet planarbeid, kommuneplan, samfunnssikkerhet og beredskap, næring og utvikling, landbruk og naturforvaltning, klima og miljø, folkehelse, prosjektarbeid, kommunikasjon og omdømme samt innkjøp og avtaler.

Viktig erfaring

Prosjektleder og påtroppende rådmann for Nærøysund kommune Hege Sørlie er glad for å få med seg Camilla Vågan i arbeidet mot Nærøysund kommune.

–Hennes erfaring, blant annet på planområdet er bra å ha med seg inn i denne stillingen, sier Sørlie, som samtidig innser at det er synd for Leirfjord kommune at de mister sin rådmann etter bare et halvår.

Frustrert over digitale utfordringer

Nyheter En gruppe eldre ved Bjørkåstunet vil rette fokus mot utfordringer i forhold til utførelse av banktjenester digitalt. Det føles utrygt og uoversiktlig. De etterlyser bred opplæring... mandag 15:58

Vil ha stor oppslutning om siste UKM i Nærøy

Kultur Fristen for å melde seg på årets UKM i Nærøy nærmer seg. Dette blir det siste UKM i Nærøy før kommunen slår seg sammen med Vikna. Kari Hestad og Øyvind Nordstrand ved... mandag 10:36

Den siste "Lohengrin"

Nyheter Sjokoladen "Lohengrin" har smeltet på tungen til nordmenn i 108 år, men nå er det slutt. Etterspørselen ble for liten og det er besluttet at produksjonen skal avsluttes. søndag 20:00

Smånytt

Kontroll på Foldereid

Politiet gjennomførte en trafikk-kontroll mellom 22:00 og 23:10 natt til lørdag. – 12 kjøretøy ble kontrollert og en bil ble avskiltet grunnet avskiltingsbegjæring, melder...

Forsinket avis

Avisa er i dag tirsdag et par timer forsinket på grunn av at en trailer sperret veien nord for Steinkjer. Vi håper at alle skal få avisa si i løpet av formiddagen.
ledige stillinger

SinkabergHansen:
Bli lærling hos oss!
Se annonsen her

Nærøysund Aquaservice:
Servicearbeidere
Se annonsen her

Leka kirkelige fellesråd:
Kirkeverge og organist
Se annonsen her

 

For stillingsannonser - ta kontakt med oss på tlf. 74 39 60 50 eller
marked@ytringen.no

Bruk dine lokale servicetilbud
Været
Flo og fjære