Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

En nettfeil har oppstått hos Telenor

Fredag morgen melder Telenor om feil på det interne kontornettet. Dette gjør at kundene ikke har alle tjenester tilgjengelig.

Nyheter · Publisert 10:12, 8 nov 2019

Om noen har opplevd vanskeligheter med å komme inn på Telenors nettside i dag så er dette en feil som har oppstått hos Telenor. Det opplyses at det jobbes med saken.

– Telenor opplever i dag problemer med internt kontornett. Dette har ingen konsekvens for telekom-tjenester som internett, tale og SMS. Problemet med det interne kontornettet gir følgefeil for Telenors kundeservice-nummer, telenor.no og andre tjenester som Mitt Telenor og Min Bedrift. Disse tjenestene er på nåværende tidspunkt utilgjengelig. Vi jobber iherdig med å løse situasjonen og kommer tilbake med mer informasjon, opplyser Telenor på sin Facebookside.

Beslagla førerkort

onsdag 23:47

Snart kan Sørlie også vigsle

Nyheter Formannskapet i Nærøysund behandlet tirsdag om vigselsretten som har vært for Vikna og Nærøy skal videreføres i den nye kommunen. Det betyr at kommunedirektøren kan, i tillegg til... onsdag 21:27

LysVåken i begge sentrumskirkene

Kultur Har du lyst til å være sent oppe i kirka? Nå er det snart klart for årets LysVåken. onsdag 14:46

Klare for ny UKM

Kultur onsdag 11:52

22. januar: Været roer ned litt i dag

Nyheter Politiet har ingenting å melde fra i natt i ytterdistriktet. Det blir en god del roligere på værfronten i dag i distriktet. Lite til ingen vind, noen få millimeter nedbør og en... onsdag 09:00