Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Vikna kommune

En nettfeil har oppstått hos Telenor

Fredag morgen melder Telenor om feil på det interne kontornettet. Dette gjør at kundene ikke har alle tjenester tilgjengelig.

Nyheter · Publisert 10:12, 8 nov 2019

Om noen har opplevd vanskeligheter med å komme inn på Telenors nettside i dag så er dette en feil som har oppstått hos Telenor. Det opplyses at det jobbes med saken.

– Telenor opplever i dag problemer med internt kontornett. Dette har ingen konsekvens for telekom-tjenester som internett, tale og SMS. Problemet med det interne kontornettet gir følgefeil for Telenors kundeservice-nummer, telenor.no og andre tjenester som Mitt Telenor og Min Bedrift. Disse tjenestene er på nåværende tidspunkt utilgjengelig. Vi jobber iherdig med å løse situasjonen og kommer tilbake med mer informasjon, opplyser Telenor på sin Facebookside.

En flyreise til besvær

Helg Jeg har vært ute og reist. Helt på egenhånd, alt hva det innebærer for en lettere distre trøndertotning. Jeg har vært så lenge borte fra familien, at jeg til og med måtte snakke... fredag 20:27

Her åpnes stadig nye dører

Helg Historien om Bindalsbruket er intet mindre enn et mirakel. Fra å ligge med brukket rygg etter fatal feilvurdering har hjørnesteinsbedriften reist seg opp av asken som fuglen Fønix. fredag 06:15