Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Vikna kommune

Vel fremme på Lindesnes ventet det en god klem fra mamma for både Fredrik Eiternes og Rasmus Dolmen. Skjermdump fra Roald Dolmen

Endelig fremme på Lindesnes!

Lørdag ettermiddag nådde Fredrik Eiternes og Rasmus Dolmen endelig målet Lindenes etter å ha gått hele Norge på langs på fire måneder. Der ventet familie, flagg, sang og mange klemmer.

Nyheter · Publisert 17:20, 2 nov 2019

Det var i starten av juli at de to unge herrene startet på sitt livs eventyr, og Ytringen har snakket med gutttene underveis og da var det psykiske som var det tyngste. Fysisk har det gått bra stort sett hele veien.

– Det har bare blitt likere og likere etterhvert som vi nærmet oss målet, sier Fredrik Eiternes mens han sitter og spiser en velfortjent middag på restaurant med resten av familien til seg og Rasmus Dolmen.

– Det har ikke gått helt opp for oss ennå at vi er kommet frem, men det var utrolig artig å se alle igjen, innrømmer Dolmen.

Fredrik er bare 18 år, og et søk viser at han trolig er blant de aller yngste som har fullført denne reisen til fots. I 2015 klarte 12 år gamle Christoffer Kvalvåg distansen, og i 2015 var Ragnhild Sie Rotvær bare 15 år da hun gikk turen.

Nå blir en med ro og fred for begge guttene i en uke, og så er det tilbake på jobb. Tror tema for arbeidslunsjen er ganske spikret de først dagene.

Ytringen gratulerer begge to med fullført løp!

Årets nasjonale gledesdag

Kultur Hvert år arrangeres MOT til å glede-dagen. Felles mål for denne dagen er: Spre glede! tirsdag 09:45

Har tatt ett bilde hver dag

Kultur På torsdag starter en ny fotoutstilling på Norveg. Bildene som skal vises er med på å vise ulike tider innen fotografikunsten. tirsdag 09:02

Vil ha valgfrihet i eldreomsorgen

Nyheter I budsjettenigheten for 2020 har regjeringspartiene blitt enige om å etablere en belønningsordning til kommuner som innfører fritt brukervalg. Målet er å bidra til at flere... mandag 10:16