Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Henriette, Katrine og Brage er ute på kanotur. Foto: Anna Setran

Fin fellestur til Skrøyvstadvatnet

Sist helg reiste Salsbruket 4H og Nyskudd 4H fra Harran på felles tur til Skrøyvstadsvatnet. De hadde lagt opp til flere fine aktivteter i godværet. Med 25 røde grader var det ypperlige forhold for bading og padling.

Nyheter · Publisert 20:00, 19 jun 2019

På denne sommerturen ble det stiftet mange nye bekjentskap for 4H-lagene fra Salsbruket og Harran. 4H-medlemmer og voksne ledere deltok på denne utflukten som varte fra lørdag til søndag, og turfølget overnattet i lavvo.

– Det ble et supert vær med temperatur opp mot 25 grader, og mye av tiden ble derfor brukt til bading og kanopadling. Noen av de yngste medlemmene prøvde også fiskelykken fra land. Men selv om det ikke ble noe fisk så var humøret på topp, opplyser Anna Setran som er rådgiver i Salsbruket 4H.

For Salsbruket 4H var dette den siste samlingen før sommerferien. Ei overnatting ved Skrøyvstadvatnet har også vært en tradisjon i flere år.

– Det er imidlertid første gangen at vi får med en annen klubb på tur sammen med oss. Det var en hyggelig opplevelse, for det er fint at medlemmene blir godt kjent på tvers av klubbene, sier Sætran.

Med grilling og bålkos utover kvelden, og en god frokost på søndag, ble årets sommertur avsluttet i vakre omgivelser.

Sprakk i 2.omgang

mandag 08:22

Feirer 40 år med 4H

Kultur Det er i år 40 år siden Gravvik 4H ble stiftet. Lørdag 26. oktober er det tid for årets høstfest hvor de 15 medlemmene i klubben stiller ut sine 4H-prosjekt for å vise hva de har... mandag 13:30

Rørvik sikret andreplassen på tabellen

Sport Rørvik avsluttet sesongen med uavgjort mot Charlottenlund på bortebane søndag. Første spillemål kom etter bare åtte minutter og var signert Kenneth Indergård og det sto 0-1 i... søndag 23:28

Inntok sentralen med pop up-salg

Helg Pop up-salg av klær er noe nytt på Kolvereid, men lørdag strømmet folk til Nærøyfrivilligsentral for å handle brukte klær. søndag 14:00