Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Her overrekker daglig leder i Brauten Kolvereid, Bjørn Torgersen (t. v.) det første nøkkelsettet til Børre Aspmo fra Power Kolvereid. Petter Brauten (t. h.) synes det er artig at næringslivet er med fra dag en.

Første kunde på Kolvereid

På lørdag åpnet Kolvereids første nybilforretning. Flerfoldige nye biler hadde blitt stilt opp ved Brauten Bil avdeling Kolvereid. Der mange tok turen for å se.

Nyheter · Publisert 14:43, 6 aug 2018

I lokalene som sist ble bebodd av Autel AS er nå blitt en bilforrettning. Brauten Bil AS har utvidet med en ny filial. Fra før er de tilstede på Grong og Spillum. I helga startet de opp på Kolvereid.

Har gått raskt

Det har gått raskt i svingene fra ideen om å starte opp på Kolvereid først kom. Petter Brauten sier at de følte det var riktig tidspunkt å utvide til Ytre Namdal.

– Det er spennende når det blir en ny butikk og et nytt møtested man kan se på eller kjøpe seg en ny bil. Vi har holdt på lenge i Grong og på Spillum. Vi har mange kunder fra Ytre Namdal i de filialene. Så derfor tenkte vi at det burde være et sted i Ytre Namdal også. Slik at man kommer nærmere kundene sine, sier Petter Brauten.

En del helgearbeid

Den som skal drive Brauten Kolvereid i det daglige er Bjørn Torgersen. Han sier det har vært en travel tid opp mot åpningen.

– Alle vi som jobber her nå har hatt andre jobber under etableringen av dette. Så det har blitt en del sene kvelder og helger de siste månedene. Jeg har ikke lagt merke til det så godt, siden det har gått jevnt framover. Men det er kanskje noen bedre halvdeler som synes at det har blitt en del kveldsjobbing. Tanken om å starte her ble til i januar. Men det tok noen måneder før det ble fart i det. Nå i august er det mulig å kjøpe seg en helt ny bil her på Kolvereid, sier Torgersen.

Første dag i en butikk har som alltid kaker, kaffe og mye prat mellom de ansatte og de besøkende. Det tok ikke mange minuttene etter at de hadde åpnet før første prøvekjøring var i gang. Første bilsalg har ligget i kortene før åpningen, så de fikk også levert sin første bil på første dag.

Næringslivet først ut

Daglig leder i Power Kolvereid, Børre Aspmo har nemlig bestilt en ny firmabil. Den var ferdig foliert og klar for overlevering.

– Vi i Power Kolvereid og Coop Kolvereid mener at når vi først skal gjøre større kjøp og investeringer så skal det være så lokalt som mulig. Vi i Power trengte en ny bil, og da var det perfekt at Brauten startet opp her på Kolvereid. Folieringen og designet på bilen er utført av Bjørn H Design, så man kan si at vi holder oss lokalt, sier Børre Aspmo.

Torgersen sier at de har noe for en hver smak i butikken.

– Vi har biler for alle aldre. I hovedssak fører vi Opel, Hyundai og noen merker til. Men vi skal ha et slikt utvalg at man finner det man vil ha hos oss. Så det er bare å komme innom for å ta en prat, sier daglig leder i Brauten Kolvereid, Bjørn Torgersen.

– No må du slutt å tull

Helg Inne på avdelingen Granstubben i Kolvereid barnehage møter vi Jonathan Mesgen og Bethel Abrahale Suyum. Begge er fem år gamle og liker at det er snø utenfor veggene. søndag 08:15

Digipost skaper utfordringer

Nyheter Johannes Skeie (90) ønsker ikke å være digipostkunde lenger, men han synes det er utfordrende å finne ut hvordan han skal få avmeldt seg. Han tror det kan være flere eldre som... torsdag 19:30

Smånytt

Får ikke avisa i dag

Grunnet sykdom/fravær vil ikke aviser til abonnenter med postadresse på 7940 Ottersøy, 7944 Indre Nærøy og deler av 7970 Kolvereid, som vanligvis får avisa med post, motta...
Skipstrafikk
Flytrafikk
ledige stillinger

Paulsen Maskin AS:
Anleggsleder KS
Se annonsen her

Ytre Namdal Vekst:
Leder/veileder på Steam
Se annonsen her

Vikna kommune:
Renholdere
Se annonsen her

Arvato Bertelsmann
Controller
Se annonen her

 

For stillingsannonser - ta kontakt med oss på tlf. 74 39 60 50 eller
marked@ytringen.no

Bruk dine lokale servicetilbud
Været
Politilogg
Flytrafikk
Flo og fjære