Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Carl Peter Vikdal var blant de ansatte på Val som benyttet muligheten til å stemme da Eva Nubdal og Hilde Storkjørren besøkte skolen med stemmeurnen.

Fredag er siste mulighet for forhåndsstemming

Det har vært god interesse for stemme på forhånd til årets stortingsvalg i Nærøysund. Så langt har 1345 personer avlagt forhåndsstemme i kommunen. Siste frist for forhåndsstemming er fredag 10. september.

Nyheter · Publisert 07:00, 8 sep 2021

Helt siden det ble åpnet for forhåndsstemming 10. august har det vært jevn tilgang av personer som har ønsket å avlevere en forhåndsstemme. Fram til tirsdag ettermiddag hadde det kommet inn 1345 stemmer. 1238 av disse er fra personer bosatt i Nærøysund og 107 er hjemmehørende andre steder. Bare på mandag denne uken kom det inn 190 forhåndsstemmer i Nærøysund. Flere av dem kom fra elever og ansatte ved Val videregående skole. Kommunen besøker nemlig også både de videregående skolene og alle institusjoner slik at folk skal få mulighet til å stemme på forhånd. Åpent til fredag Dersom du har tenkt å forhåndsstemme, for eksempel dersom du er bortreist på valgdagen, eller bare ønsker å få det unnagjort så har du nå bare noen få dager igjen å stemme på. Siste mulighet for forhåndsstemming er fredag 10. september på ettermiddagen, skriver kommunen på sine hjemmesider. I Nærøysund er det mulig å forhåndsstemme på servicekontorene ved begge rådhusene. Hjemmestemming Dersom du ikke har mulighet til å komme deg til stemmelokalene, verken til forhåndsstemming og på selve valgdagen den 13. september kan du bestille hjemmestemming. Du kan stemme hjemmefra ved å bestille dette på kommunens sentralbord. I år er det dessuten også mulig å bestille hjemmestemming på valgdagen. Dette er på grunn av koronasituasjonen. Dersom du på grunn av karantene ikke kan komme deg til valglokalet på valgdagen kan du bestille hjemmestemming via kommunens sentralbord.

På fremsiden nå
Kjentfolk

Jubilanter 24. - 30. september

Kjentfolk torsdag 16:51

Humanistiske konfirmanter i helga

Kjentfolk torsdag 16:46
Rett fra levra

Vi har alle et ansvar!

Kommentar onsdag 13:09