Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Nærøysund Frp gjør seg bemerket langt ut over kommunegrensen. Her ved Vegard Johansen, Stein Bakken, Terje Settenøy, Morten Haugerøy og Andreas Sørensen.

Friske debatter under fylkesårsmøte til Trøndelag Frp

Den saken som skapte mest engasjement var nok Nærøysund FrP sitt resolusjonsforslag om at fylkeskommunen skal samlokaliseres i Steinkjer.

Nyheter · Publisert 11:31, 15 feb 2021

– Når først fylkestinget har greid å gjøre noe så dumt som å vedta byggingen av et nytt fylkeshus i Steinkjer, så bør hele fylkesadministrasjonen flyttes dit, ble konklusjonen for årsmøtet. Noe vi i Nærøysund FrP er meget godt fornøyd med, sier Terje Settenøy i en pressemelding etter møtet.

En annen ting som ble grundig diskutert var lysforurensing fra høye vindturbiner.

– Vi mener at vindturbiner over 150 meter som er pålagt å ha et meget kraftig lys også bør bli pålagt å ha radarstyring av varsellys, slik at dette lyset bare er tent når det er aktivitet i luftrommet i nærheten, sier Settenøy.

Gjenvalgt som politisk nestleder

Terje Settenøy fra Nærøysund ledet den politiske debatten, siden han er politisk nestleder i Trøndelag FrP. Et verv han for øvrig ble enstemmig gjenvalgt til senere på dagen.

– Terje ledet som vanlig debatten med stødig hånd og gode innspill. Jeg er glad for å fortsatt få ha Terje med i fylkesstyret og i landsstyret, sier fylkesleder Tommy Skatland.

En annen som var imponert over debattene og innholdet på møtet var 2. nestleder i FrP, Terje Søviknes. Søviknes var der som representant fra sentralstyret og lot seg imponere.

– Jeg er veldig imponert over kvaliteten på fylkesårsmøtet i Trøndelag FrP. Selv om vi måtte gjennomføre møtet på Teams fikk vi veldig gode politiske debatter. Engasjementet var stort og flere talenter imponerte med sine innlegg. Dette lover skikkelig bra både for valgkampen og for fremtiden til Trøndelag FrP, sier en entusiastisk Søviknes.

Partiet vokser i Nærøysund

Under den organisatoriske debatten ble de mange utfordringene, men også mulighetene med digitale møteplasser diskutert. Medlemspleie og rekruttering er ikke så lett i dagens situasjon, men flere lokallag hadde positiv medlemsvekst i 2020.

Morten Haugerøy og Andreas Sørensen fra Nærøysund deltok aktivt i denne debatten, og siden Nærøysund FrP hadde en stor medlemsvekst lokallaget i fjor, så var det naturligvis mange som ville ha oppskriften på dette.

Under valgene ble Morten Haugerøy valgt som Medlemsansvarlig for Trøndelag FrP, et verv som innebærer mye ansvar siden man hele tiden må følge opp kontakten med lokallagene.

– Morten er kjent i hele Trøndelag FrP, ikke bare for at han nå har overtatt etter Terje som lokallagsleder, men også for at han som tidligere medlemsansvarlig i Nærøysund FrP har gjort en veldig bra jobb over flere år. Det siste året har han i tillegg vært 1.vara i fylkesstyret, der er det mange som har fått et godt inntrykk av Morten, sier fylkesleder Tommy Skatland

Stolt av lokallaget

– Jeg er stolt av at et lokallag fra en liten kommune på kysten, har markert seg så sterkt som vi i Nærøysund FrP har gjort. Vi er nå representert med to personer i Fylkesstyret og i tillegg er Terje i landsstyret. Dette var ingen selvfølge i et så stort fylke som Trøndelag er. Dette viser bare viktigheten av at vi jobber sammen som et lag, har stor takhøyde for interne diskusjoner, samtidig så må vi aldri glemme å ha det gøy. Vi må kose oss mens vi driver med politikken, det er da de gode løsningene kommer. Jeg er takknemlig for tilliten jeg har blitt vist ved å bli valgt som medlemsansvarlig i Trøndelag FrP, jeg skal gjøre så godt jeg kan for å vise meg den tilliten verdig, sier Morten Haugerøy i pressemeldingen.

– Jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk fornøyet tillit og for å fortsette som nestleder og landsstyrerepresentant. Nå håper jeg bare at samfunnet åpner litt etter hvert, slik at vi kan få treffe medlemmer og velgere fysisk og ikke bare digitalt. At Morten også ble valgt inn til en fast plass i styret som medlemsansvarlig er spesielt gledelig, det viser at Nærøysund blir lagt merke til i Trøndelag og at folk liker det vi gjør, avslutter Terje Settenøy.

På fremsiden nå
Ytring - les folkets meninger

Vi er ikke tastatur-krigere

Ytring tirsdag 11:11
Fiskeri & havbruk
Kjentfolk

Oliver Enzo Magnussen 4 år

Kjentfolk lørdag 19:51
Rett fra levra