Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Motormessa / Kystbymessa

Det er snø og vanskelige kjøreforhold i distriktet i dag.

Hold på julepynten - nå blåser det opp

Ifølge meteorologisk institutt vil det blåse opp til storm i Trøndelag i dag.

Nyheter · Publisert 09:58, 5 des 2018

Nå får vi kanskje testet om julebelysningen sitter som den skal - ihvertfall hvis vi skal tro værmeldingen fra Meteorologene på twitter.

Her står det at et lite, men hissig lavtrykk med snø- og sluddbyger er på vei inn mot sørlige Nordland. I Møre og Romsdal og Trøndelag blir det opp til liten storm på kysten.

Yr skriver at i de første morgentimene blir det økning til sørvest sterk kuling på kysten, i formiddag opp i liten storm. Fra i ettermiddag vestlig sterk kuling utsatte steder, i kveld stiv kuling. Perioder med snø, regn eller sludd på kysten.

På Helgeland blir det sørvestlig frisk bris. I ettermiddag sørlig, senere vestlig opp i sterk kuling utsatte steder. Regnbyger og sluddbyger, snøbyger i indre og høyere strøk.

Det meldes for øvrig om vanskelige kjørforhold mange steder i dag.

Vant juniorklassen i Viknafelten

Sport Feltsesongen er i full gang for de lokale skytterne. Blant de som hevdet seg blant de beste i Viknafelten forrige helg var Marius Edvardsen som vant klassen junior med 29/19. Dina... torsdag 17:14

Planlegger Nærøysundfestival

Nyheter Prosjektledelsen i Nærøysund kommune ønsker at idrettslag, korps, sanitetsforeninger, teaterlag, kor og andre frivillige lag og foreninger bidrar når det i september skal markeres... torsdag 12:00