Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Klar for en ny periode som politisk nestleder for Trøndelag Frp og som representant i landsstyret.

- Ikke redd for å gå i krigen for det han tror på

Sist helg ble Terje Settenøy gjenvalgt som politisk nestleder for Trøndelag Frp og han fortsetter som representant i landstyret.

Nyheter · Publisert 20:24, 17 feb 2020

Første helgen i februar ble det avholdt fylkesårsmøte i Trøndelag FrP hvor blant annet Sylvi Listhaug fra sentralstyret gjestet møtet og holdt tale.

– For Nærøysund FrP var det et veldig givende møte, ikke bare ble flere av resolusjonene vi jobbet for vedtatt, men Terje Settenøy ble gjenvalgt som Politisk nestleder og representant i landsstyret. Morten Haugerøy ble valgt til 1. vara i fylkesstyret, skriver partiet i en pressemelding.

Ros fra fylkesleder

– Ingen ble vel overrasket over at Terje ble gjenvalgt. Terje har gjort seg bemerket både i fylkesstyret og i landsstyret med mye kunnskap og sin uredde stil. Jeg tror alle i partiet har lagt merke til at Terje ikke er redd for å gå i krigen for det han tror på. Derfor nyter han også stor respekt fra kolleger både i Trøndelag og resten av landet, sier fylkesleder Tommy Skatland etter gjenvalget.

Skatland benyttet også anledningen til å gi honnør til Morten Haugerøy for hans jobb som medlemsansvarlig for Nærøysund Frp.

Fikk gehør for forslag

Årsmøte behandlet også resolusjoner, og blant annet fikk Nærøysund Frp gjennomslag for at det skal bli bedre tannhelse til de eldre i Trøndelag, og mer tid til omsorg i eldreomsorgen. Partiet vil også innføre fritt behandlingsvalg for audiograftjenestene.

Det kom også forslag på å få til en endring i kulturminneloven.

– Trøndelag FrP ber stortingsgruppa jobbe for at §10 strykes og at staten tar regninga for utgravninger som er i statens interesse, heter det i resolusjonen.

Morten Haugerøy fra Nærøysund Frp valgt til første vara i fylkesstyret.

I dialog med næringslivet

Nyheter Nærøysund kommune ønsker å ha tett dialog med kommunens næringsliv, og nå kontaktes lokale bedrifter for å få direkte tilbakemelding fra næringsaktørene. fredag 07:21

MOT til å leve

Helg Organisasjonen MOT er her for å styrke ungdoms robusthet, livskvalitet, mentale helse, bevissthet og mot. MOT jobber for å fremme trygge klassemiljø der alle blir inkludert. MOT... fredag 07:04
Smånytt

Varsel om redusert produksjon

Notis 03.04: Mattilsynet har sendt ut varsel om midlertidig redusert produksjon ved Mowi sitt anlegg ved Steinflesa i Leka. Årsaken er langvarig luseoverskridelse. fredag 12:20

"Peak Sauda"

Notis "Peak Sauda" er en fraktebåt som ble bygd i 1999 og som seiler under nederlandsk flagg. Båten er 94,99 meter lang og 13,36 meter bred. torsdag 10:28
Kommentar

Kjære lesere og annonsører

Kommentar Lillian Lyngstad redaktør Synnøve Hanssen daglig leder torsdag 14:15

Trist utvikling på Leka

Kommentar av Knut Sandersen tirsdag 07:25
Havlandet nr 20