Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Foto: Oddbjørn Ulsund

Lastebil i full fyr

For kort tid siden kom det inn melding om en lastebil som var i full fyr på fylkesveg 7094 ved Ramstadkleiva noen få kilometer fra Austafjord i Nærøysund kommune.

Nyheter · Publisert 15:37, 12 feb 2020

Brannmannskaper fra Nærøysund brannvesen har fått slukket flammene og driver nå med etterslukking. Overbefal på stedet, Klas Larsen, sier de holder på å sikre stedet for øyeblikket.

– Da vi kom til stedet så sto hele kjøretøyet i full fyr. Sjåføren hadde kommet seg ut og er uskadd. Vi brukte rundt 20 minutter på å slukke flammene med tre ulike slanger. Vi kommer til å fortsette med etterslukking en stund framover nå. Veien er sperret nå. Berging er bestilt. Vi håper å få åpnet veien i løpet av dagen, men det vil tidligst skje rundt klokken seks slik vi ser an situasjonen nå, sier Larsen.

Skoleelever som skulle hjemover den veien er fraktet tilbake til Austafjord igjen.

MOT til å duge

Helg I følge ordboka er å duge det samme som å være egnet eller god til noe. Det kan og ha betydningen å være brukbar, passende, være til hjelp, til nytte eller rett og slett strekke... fredag 08:59

Innrømmer vanskelig brøyteforhold

Nyheter Billister og tungtransportsjåfører har flere ganger klaget over brøytingen på strekningen mellom Foldereid og Årfor. Fylkeskommunen innrømmer at dette er en utfordrende strekning... torsdag 22:01
Kommentar

Ja, jeg elsker kuer!

Kommentar av Knut Sandersen mandag 21:27