Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Luke Elliot blir å se på scenen i Pollen.

Luke Elliot til Rørvikdagan

Den amerikanske singer-songwriteren fra New Jersey vil bli å finne på scenen under Rørvikdagan siste hele uka i juli.

Nyheter · Publisert 13:21, 25 feb 2019

– Vi er temmelig ekstatiske over å endelig kunne gå ut med at Luke Elliot er klar for Rørvikdagan, sier promoansvarlig for Rørvikdagan Eystein Fiskum Hansvik.

Elliot blir beskrevet å ha en mørk og fløyesmyk stemme, samtidig som han er beintøff i utrykket. Det har blitt trukket paraleller til Leonard Choen mer enn en gang.

Norskinnspilt debut

Albumet «Dressed for the Occasion» kom i 2015, og banet veien for Luke Elliot her til lands. Albumet, som ble spilt inn i Norge, mottok fantastiske anmeldelser i norsk og internasjonal presse.

– Luke Elliot er en fantastisk singer-songwriter med en eksepsjonell tilstedeværelse og karisma på scenen, sier bookingansvarlig Ingvill Eriksen og for de som har fulgt Elliot de siste årene vet at dette er kvalitetsartist.

I likhet med Frank Sinatra og Bruce Springsteen kommer Luke Elliot fra New Jersey, og artisten må ofte tåle sammenligning med begge. Luke Elliots musikkunivers henter også tydelig inspirasjon fra Nick Cave, Leonard Cohen og Bob Dylan.

Nytt album på gang

I disse dager jobber Luke Elliot nå med sitt neste album, «The Big Wind», som er forventet plateslipp på i september. Albumet produseres av John Agnello, som blant annet har jobbet med Patti Smith og Madrugada.

Første singel fra albumet, «Somebody’s Man», en duett med Sivert Høyem, oppnådde både radiolisting og lyttergunst i Norge og store deler av Europa. Neste singel, «Carolyn», slippes 8. mars.

Luke Elliot spiller på Rørvikdagan lørdag 27. juli. Samme kveld kan publikum oppleve Hjerteslag, Ina Wroldsen og Admiral P på storscenen i Pollen.

-Norge trenger en grønn matrevolusjon

Ytring Miljøpartiet de grønne har landsmøte førstkommende helg og sammen med resten av delegasjonen fra Trøndelag ser jeg fram til å delta som observatør på landsmøtet. Landsmøtet skal... torsdag 11:00

KIL bet godt fra seg på Jøa

Sport Friidrettssesongen startet offisielt i helga. På stevne på Jøa gjorde flere Kolvereid-utøvere det veldig godt. tirsdag 09:59