Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Nye rutiner ved legekontoret

Bindal legekontor endrer rutiner fra 1. januar. Da avvikles telefontiden. Ved behov for sykemeldinger, reseptbelagte medisiner og attester må det bestilles legetime.

Nyheter · Publisert 14:02, 5 des 2019

Bindal legekontor informerer via det kommunale informasjonsbladet Båtsaumen, at det blir endringer på flere hold fra nyttår.

I mange år har pasienter hatt mulighet til å snakke med fastlegen i ei satt telefontid på morgenen og på formiddagen. Nå avvikles denne ordinære telefontiden ved Bindal legekontor.

Resepsjonen ved legekontoret blir fremdeles bemannet, men det oppfordres til bruk av SMS-tjenesten for spørsmål, timebestilling og fornyelse av resepter.

– Vi ber alle som ønsker å bestille medisiner først sjekke med apoteket eller gå inn på helsenorge.no for å kontrollere hvor mange uttak som er igjen på resepten før dere tar kontakt med legekontoret, oppfordrer legekontoret.

For sykmeldinger, foreskrivning av vanedannende legemidler som sovemedisin, beroligende, smertestillende, samt ulike attester, må det fra 1. januar bestilles time hos fastlegen.

Aktiv høst ved sentralen

Helg Høsten står for tur og Nærøy Frivilligsentral har allerede lagt planer for en aktiv tid. fredag 13:40
Smånytt
Notis Send svaret på «Hvor er dette?» til oss enten på SMS eller e-post.SMS: Skriv YTKONK ditt svar, ditt navn og adresse og send svaret til nummer 2470 (kr 5,-). E-post:... fredag 12:36

Barnetrygden øker

Notis Fra 1. september 2020 økes den ordinære barnetrygden for barn under 6 år med 300 kroner i måneden. Den blir da 1345 kroner i stedet for 1054 kroner. I løpet av ett år får man nå... fredag 11:00
Kommentar

Leka, nå har dere sjansen!

Kommentar av Knut Sandersen torsdag 08:00

Oppskriften på å rive ned et parti på få timer

Kommentar av Knut Sandersen onsdag 20:30