Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Nye rutiner ved legekontoret

Bindal legekontor endrer rutiner fra 1. januar. Da avvikles telefontiden. Ved behov for sykemeldinger, reseptbelagte medisiner og attester må det bestilles legetime.

Nyheter · Publisert 14:02, 5 des 2019

Bindal legekontor informerer via det kommunale informasjonsbladet Båtsaumen, at det blir endringer på flere hold fra nyttår.

I mange år har pasienter hatt mulighet til å snakke med fastlegen i ei satt telefontid på morgenen og på formiddagen. Nå avvikles denne ordinære telefontiden ved Bindal legekontor.

Resepsjonen ved legekontoret blir fremdeles bemannet, men det oppfordres til bruk av SMS-tjenesten for spørsmål, timebestilling og fornyelse av resepter.

– Vi ber alle som ønsker å bestille medisiner først sjekke med apoteket eller gå inn på helsenorge.no for å kontrollere hvor mange uttak som er igjen på resepten før dere tar kontakt med legekontoret, oppfordrer legekontoret.

For sykmeldinger, foreskrivning av vanedannende legemidler som sovemedisin, beroligende, smertestillende, samt ulike attester, må det fra 1. januar bestilles time hos fastlegen.

Kolvereid prøvde men det ble ikke nok mot Skogn

Sport Søndagens kamp mellom Kolvereid og Skogn i Nærøyhallen ble en fartsfylt kamp. Det var bortelaget som var mest effektive, og tok med det med seg alle poengene hjemover. søndag 15:40

Rørvik vant 28 - 13 mot Skogn

Sport Rørvik tok imot Skogn til kamp i Rørvikhallen. Slik formen til hjemmelaget har vært denne sesongen, så var det aldri noen tvil hvem som kom til å vinne denne kampen. lørdag 20:28