Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Nyeste leveranse fra Moen Marin AS

IMENCO Havbruk AS mottok fjorårets siste leveranse fra Moen Marin AS. 2018 ble nok et hektisk år for Moen Marin. I fjor ble det levert hele 27 båter fra bedriften.

Nyheter · Publisert 17:23, 7 jan 2019

Aktiviteten er stor ved det tradisjonsrike Kolvereid-verftet. I 2018 ble det totalt levert 27 fartøy til blå sektor langs hele kyst-Norge. I tillegg satser Moen Marin ytterligere på innovasjonsutvikling i havrommet både nasjonalt og internasjonalt. Blant annet utvikler verftet nå flere båter med hybridelektrisk framdrift hvor første båt straks blir leveringsklar. Det skriver verftet selv i en pressemelding.

Fjorårets siste båtleveranse ble arbeidskatamaranen «Aida» til IMENCO Havbruk. Servicerederiet er en del av IMENCO-gruppen som i 1979 ble etablert som et ingeniørfirma spesialisert på undervannstjenester til Offshore-industrien.

«Aida» er IMENCO Havbruks første leveranse fra Moen Marin. Fartøyet måler 13,50 x 7,50 meter og er utstyrt med mange funksjoner for å håndtere oppdrag for havbruksnæringen.

– Moen Marin er godt kjent i oppdrettsmarkedet som leverandør av gode og driftssikre arbeidsbåter. Båten er godt tilpasset vedlikeholdsoppgaver på et oppdrettsanlegg. Moen Marin er kjent som et selskap som gir tett og god oppfølging av sine kunder. Det gir oss en ekstra trygghet som vi setter pris på, forteller operasjonsansvarlig i IMENCO Havbruk, Geir Ivar Lanes.

– No må du slutt å tull

Helg Inne på avdelingen Granstubben i Kolvereid barnehage møter vi Jonathan Mesgen og Bethel Abrahale Suyum. Begge er fem år gamle og liker at det er snø utenfor veggene. søndag 08:15

Smånytt

Får ikke avisa i dag

Grunnet sykdom/fravær vil ikke aviser til abonnenter med postadresse på 7940 Ottersøy, 7944 Indre Nærøy og deler av 7970 Kolvereid, som vanligvis får avisa med post, motta...
Skipstrafikk
Flytrafikk
ledige stillinger

Paulsen Maskin AS:
Anleggsleder KS
Se annonsen her

Ytre Namdal Vekst:
Leder/veileder på Steam
Se annonsen her

Vikna kommune:
Renholdere
Se annonsen her

Arvato Bertelsmann
Controller
Se annonen her

 

For stillingsannonser - ta kontakt med oss på tlf. 74 39 60 50 eller
marked@ytringen.no

Bruk dine lokale servicetilbud
Været
Politilogg
Flytrafikk
Flo og fjære