Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Skreifestivalen / Motormessa / Kystbymessa

Nyeste leveranse fra Moen Marin AS

IMENCO Havbruk AS mottok fjorårets siste leveranse fra Moen Marin AS. 2018 ble nok et hektisk år for Moen Marin. I fjor ble det levert hele 27 båter fra bedriften.

Nyheter · Publisert 17:23, 7 jan 2019

Aktiviteten er stor ved det tradisjonsrike Kolvereid-verftet. I 2018 ble det totalt levert 27 fartøy til blå sektor langs hele kyst-Norge. I tillegg satser Moen Marin ytterligere på innovasjonsutvikling i havrommet både nasjonalt og internasjonalt. Blant annet utvikler verftet nå flere båter med hybridelektrisk framdrift hvor første båt straks blir leveringsklar. Det skriver verftet selv i en pressemelding.

Fjorårets siste båtleveranse ble arbeidskatamaranen «Aida» til IMENCO Havbruk. Servicerederiet er en del av IMENCO-gruppen som i 1979 ble etablert som et ingeniørfirma spesialisert på undervannstjenester til Offshore-industrien.

«Aida» er IMENCO Havbruks første leveranse fra Moen Marin. Fartøyet måler 13,50 x 7,50 meter og er utstyrt med mange funksjoner for å håndtere oppdrag for havbruksnæringen.

– Moen Marin er godt kjent i oppdrettsmarkedet som leverandør av gode og driftssikre arbeidsbåter. Båten er godt tilpasset vedlikeholdsoppgaver på et oppdrettsanlegg. Moen Marin er kjent som et selskap som gir tett og god oppfølging av sine kunder. Det gir oss en ekstra trygghet som vi setter pris på, forteller operasjonsansvarlig i IMENCO Havbruk, Geir Ivar Lanes.

330 forslag til kommunevåpen

Nyheter De over 330 innkomne forslagene har allerede blit vurdert, og nå er det 15 forslag som kjemper om å gå videre. Av de skal fem inn i finalerunden. mandag 15:42

Siste "hjemmekamp" i Nærøyhallen for Terråk

Sport Terråk IL har brukt Nærøyhallen som sin hjemmebane i flere år. Neste sesong skal jentene spille i den nye hallen hjemme i Terråk. mandag 13:31