Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Nyeste leveranse fra Moen Marin AS

IMENCO Havbruk AS mottok fjorårets siste leveranse fra Moen Marin AS. 2018 ble nok et hektisk år for Moen Marin. I fjor ble det levert hele 27 båter fra bedriften.

Nyheter · Publisert 17:23, 7 jan 2019

Aktiviteten er stor ved det tradisjonsrike Kolvereid-verftet. I 2018 ble det totalt levert 27 fartøy til blå sektor langs hele kyst-Norge. I tillegg satser Moen Marin ytterligere på innovasjonsutvikling i havrommet både nasjonalt og internasjonalt. Blant annet utvikler verftet nå flere båter med hybridelektrisk framdrift hvor første båt straks blir leveringsklar. Det skriver verftet selv i en pressemelding.

Fjorårets siste båtleveranse ble arbeidskatamaranen «Aida» til IMENCO Havbruk. Servicerederiet er en del av IMENCO-gruppen som i 1979 ble etablert som et ingeniørfirma spesialisert på undervannstjenester til Offshore-industrien.

«Aida» er IMENCO Havbruks første leveranse fra Moen Marin. Fartøyet måler 13,50 x 7,50 meter og er utstyrt med mange funksjoner for å håndtere oppdrag for havbruksnæringen.

– Moen Marin er godt kjent i oppdrettsmarkedet som leverandør av gode og driftssikre arbeidsbåter. Båten er godt tilpasset vedlikeholdsoppgaver på et oppdrettsanlegg. Moen Marin er kjent som et selskap som gir tett og god oppfølging av sine kunder. Det gir oss en ekstra trygghet som vi setter pris på, forteller operasjonsansvarlig i IMENCO Havbruk, Geir Ivar Lanes.

Stanser UNO X-planene

tirsdag 21:23

Ramstad uenig med Magnus Carlsen

Nyheter Magnus Carlsen er villig til å bruke opp mot en halv million kroner på å få vedtatt en omstridt bettingavtale i sjakkforbundet. Vegard Ramstad fra Kolvereid er svært skeptisk til... tirsdag 15:32

Har Fido og Pus papirene i orden?

Nyheter Skal du ha med deg hunden din på ferie over landegrensen? Stadig flere velger å gjøre det. Det betyr også at det er en god del ekstra ting du må huske på. tirsdag 13:30

Planlegger videre fiberutbygging

Nyheter Fiberutbyggingen har startet opp i områdene Terråk, Helstad og Bindalseidet. Det jobbes nå med planen for videre utbygging av fiber i Bindal. tirsdag 12:11