Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Fra onsdag og i om lag fire uker, vil Fv.17 forbi det nye industriområdet ved Svaberget være midlertidig lagt om. Nedsatt hastighet til 50 km/t er skiltet. Foto: SinkabergHansen

Omlegging av vei ved Svaberget

Onsdag 24. april starter arbeidet med midlertidig omlegging av fylkesvegen forbi det nye industriområdet til Svaberget Smolt.

Nyheter · Publisert 13:12, 24 apr 2019

Det jobbes nå med å etable et om lag 80 mål stort industriarealet ved Svaberget. I den forbindelse må traseen til fylkesvei 17 legges midlertidig om et kort stykke. Hastighetsbegrensning 50 km/t er skiltet på stedet. Det skriver SinkabergHansen i en pressemelding. Bilister må belage seg på at det blir omlegging av veien fram til siste del av mai. Årsaken er behov for diverse tekniske fremføringer til Svaberget Smolt.

I anleggsperioden fram til utgangen av mai måned er det gitt generelt varsel om at enkelte korte stopp i forbindelse med sprengningsarbeid kan forekomme.

Oppfordrer barna til å lese

Kultur Snart er det klart for den digitale lesekampanjen Sommerles.no. Sammen med barn fra over 380 andre kommuner kan alle barn fra 1.-7.klasse i Nærøy kommune fra 1. juni være med på... lørdag 11:15