Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Rock til Rørvikdagan

Flere av landets største artister er allerede klare for Rørvikdagan 2019. Nå gjør arrangøren et innskudd på rockekontoen med hardtslående og hardstsatsende Blood on Wheels.

Nyheter · Publisert 13:01, 3 feb 2019

Fredag 26. juli avslutter det kritikerroste bandet en stjernetung kveld som også byr på Kari Bremnes, Halie og Raga Rockers.

Blodfet rock
Med medlemmer fra Nærøy, Fosnes og Namsos er Blood on Wheels regionens fremste formidlere av rotekte og referansetung rock ‘n roll, står det i en pressemelding fra Rørvikdagan. Etter 2018-utgivelsen "Blood Money" (Crispin Glover Records/Stickman Records) har de tre solide fullengdere i kofferten, uttallige konserter og radiospilling i halve Europa på samvittigheten. Her hjemme har "Blood Money" hatt jevn rotasjon på Radio Rock og NRK.

Blood On Wheels er, ifølge arrangøren av dagene, mørke, seige og tunge, i likhet med band som Monster Magnet, The Stooges, Queens of the Stone Age og Black Sabbath. Vokalist Frank Reppen er kjent som en av Norges beste rock-vokalister; blant annet gjennom Moving Oos, som hadde en av norsk radios mest spilte låter for noen år tilbake. Anders Rosenvinge (gitar), Lars Espen Reitan (gitar), Tom Modell Alte (trommer) og John Kristian Grøtting (bass) leverer et solid og bredbeint komp som virkelig får fram rockefoten.

Flere artister står for tur

– Rørvikdagan og rock hører sammen. Blood on Wheels leverer alltid varene fra scenen, og vi ser virkelig fram til at Frank Reppen og co skal servere publikum en knallsterk konsertopplevelse under Rørvikdagan. Det er viktig for oss å ha lokale og regionale navn på plakaten sammen med de mer profilerte artistene, men det aller viktigste er å booke band som vi vet fungerer bra på en stor scene. Vårt mål er å skape minner som varer for alle som tar turen til Pollen, sier bookingansvarlig Ingvill Eriksen.

I tillegg til Blood on Wheels skal Ina Wroldsen, Kari Bremnes, Raga Rockers, Admiral P, Moddi, Vassendgutane, Halie, Hjerteslag og OnklP skape nye musikalske minner neste sommer. Arrangøren av festivalen røper at ytterligere to artistnavn skal offentliggjøres i løpet av vinteren.

Skrekk og gru – butikktur

Ytring Det å være tvillingmamma er ikke det enkleste i verden, det har sine daglige utfordringer. Noen av disse tenkte jeg å belyse her på Yttersia. Den første utfordringen er den... lørdag 15:00