Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Konsernsjef i SpareBank1 Jan Frode Jansson var imponert over utviklingen i kystbyen Rørvik. Her sammen med banksjef Sunniva Nicolaisen.

– Rørvik har blitt en helt ny by

Det var en imponert ny konsernsjef i Sparebank1, Jan Frode Jansson, som besøkte Rørvik før helga. – Rørvik har blitt en helt ny by siden jeg var her sist, sa Jansson.

Nyheter · Publisert 14:00, 10 jun 2019

SpareBank 1 SMN fikk ny konsernsjef fra 01.05.19 etter at Finn Haugan gikk av med pensjon. Han heter Jan Frode Jansson og kom fra stillingen som konsernsjef i SpareBank 1 Nord-Norge. Torsdag var han på besøk i Rørvik.

– Dette er en historisk begivenhet. Sist banken byttet sjef var i 1991 da Finn Haugan startet, sier banksjef Sunniva Nicolaisen, som også selv er ny i sin jobb. Hun har hatt rollen som banksjef kun en måned og den nytilsatte lederen syntes det var flott at konsernsjefen tok turen innom på besøk.

Jansson kan fortelle at han er den sjette i rekken av konsernsjefer siden 1912.

– Nå har jeg vært sju år i samme stilling i Nord-Norge og reiser rundt i disse dager for å bli kjent, møte kunder, alle kolleger samt de fleste ordførere og rådmenn. Så topper jeg denne turen med å besøke Rørvik til slutt da, smiler Jansson, som er imponert over utviklingen i Rørvik de siste årene.

– Jeg var her for ti år siden og det er en fullstendig ny by jeg nå kom tilbake til. Frøya og Ytre Namdal er områder vi opplever konjunturvekst. Det er områder som skiller seg ut, sier Jansson og legger til at det er fascinerende å se den totale forvandlingen som har skjedd. Han lover også at det skal satses på avdelingen i Ytre Namdal med sine per i dag 20 ansatte.

– Vi har høye ambisjoner her. Det er et vekstormåde som vi skal være tilstede i. Her skal vi være og her skal vi fortsette å vokse, sier han og legger til at han har fått et strålende inntrykk både av avdelingen og av stedet.

Jansson sammen med banksjef Sunniva Nicolaisen og avdeilngsleder i Regnskapshuset, Anniken Setran.

Lovlydige bilister

mandag 14:53

Kåret til Norges beste hagelag

Kultur Ottersøy og omegn Hageselselskap med leder Anne Lise R. Arntsen, fikk tildelt den høythengende nasjonale utmerkelsen Hagekulturprisen under Sopin-festivalen på lørdag. søndag 09:00

Adrian imponerte i Hip Hop-sjangeren

Kultur Nok en lørdag med programmet "Stjernekamp" er historie. Bindalingen Adrian Jørgensen som i utgangspunktet er mest komfortabel med pop-sjangeren, ble en av artistene som gikk... lørdag 22:05