Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Konsernsjef i SpareBank1 Jan Frode Jansson var imponert over utviklingen i kystbyen Rørvik. Her sammen med banksjef Sunniva Nicolaisen.

– Rørvik har blitt en helt ny by

Det var en imponert ny konsernsjef i Sparebank1, Jan Frode Jansson, som besøkte Rørvik før helga. – Rørvik har blitt en helt ny by siden jeg var her sist, sa Jansson.

Nyheter · Publisert 14:00, 10 jun 2019

SpareBank 1 SMN fikk ny konsernsjef fra 01.05.19 etter at Finn Haugan gikk av med pensjon. Han heter Jan Frode Jansson og kom fra stillingen som konsernsjef i SpareBank 1 Nord-Norge. Torsdag var han på besøk i Rørvik.

– Dette er en historisk begivenhet. Sist banken byttet sjef var i 1991 da Finn Haugan startet, sier banksjef Sunniva Nicolaisen, som også selv er ny i sin jobb. Hun har hatt rollen som banksjef kun en måned og den nytilsatte lederen syntes det var flott at konsernsjefen tok turen innom på besøk.

Jansson kan fortelle at han er den sjette i rekken av konsernsjefer siden 1912.

– Nå har jeg vært sju år i samme stilling i Nord-Norge og reiser rundt i disse dager for å bli kjent, møte kunder, alle kolleger samt de fleste ordførere og rådmenn. Så topper jeg denne turen med å besøke Rørvik til slutt da, smiler Jansson, som er imponert over utviklingen i Rørvik de siste årene.

– Jeg var her for ti år siden og det er en fullstendig ny by jeg nå kom tilbake til. Frøya og Ytre Namdal er områder vi opplever konjunturvekst. Det er områder som skiller seg ut, sier Jansson og legger til at det er fascinerende å se den totale forvandlingen som har skjedd. Han lover også at det skal satses på avdelingen i Ytre Namdal med sine per i dag 20 ansatte.

– Vi har høye ambisjoner her. Det er et vekstormåde som vi skal være tilstede i. Her skal vi være og her skal vi fortsette å vokse, sier han og legger til at han har fått et strålende inntrykk både av avdelingen og av stedet.

Jansson sammen med banksjef Sunniva Nicolaisen og avdeilngsleder i Regnskapshuset, Anniken Setran.

Stanser UNO X-planene

tirsdag 21:23

Ramstad uenig med Magnus Carlsen

Nyheter Magnus Carlsen er villig til å bruke opp mot en halv million kroner på å få vedtatt en omstridt bettingavtale i sjakkforbundet. Vegard Ramstad fra Kolvereid er svært skeptisk til... tirsdag 15:32

Har Fido og Pus papirene i orden?

Nyheter Skal du ha med deg hunden din på ferie over landegrensen? Stadig flere velger å gjøre det. Det betyr også at det er en god del ekstra ting du må huske på. tirsdag 13:30

Planlegger videre fiberutbygging

Nyheter Fiberutbyggingen har startet opp i områdene Terråk, Helstad og Bindalseidet. Det jobbes nå med planen for videre utbygging av fiber i Bindal. tirsdag 12:11