Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Motormessa / Kystbymessa

Terje Settenøy er til vanlig leder i Nærøysund FrP. Han er nå blitt plukket ut til FrP sitt elitekurs som en av 16 i landet.

Settenøy valgt ut til FrP sitt elitekurs

I en pressemelding fra Trøndelag FrP kan de fortelle at leder i Nærøysund FrP, Terje Settenøy er valgt ut til FrP's elitekurs i år.

Nyheter · Publisert 08:58, 12 okt 2018

Fylkesleder for Trøndelag FrP, Anita Gilde skriver i pressemeldingen.

– Det er ekstra artig at Terje er plukket ut til tross for at han er fersk i politikken, det betyr at man har lagt merke til engasjementet han har her i Trøndelag og ønsker å utvikle ferdighetene han har. Det er gledelig for oss i Trøndelag FrP at Terje Settenøy i Nærøysund FrP er plukket ut som deltaker på FrP sitt Elitekurs i Oslo, sier Gilde.

Elitekurset avholdes bare annethvert år, og Settenøy er en av bare 16 i landet som får muligheten dette året. Han er forholdsvis fersk når det kommer til politikk. Noe som betyr at de har lagt merke til engasjementet han har i Trøndelag og ønsker å utvikle ferdighetene han har.

Settenøy selv sier det er en ære å bli plukket ut.

– Det er kjempeartig og det viser at jobben man gjør blir lagt merke til sentralt. Det er bra for Ytre Namdal som region å ha flere politikere fra ulike partier høyt opp i systemet. Folk som Terje Sørvik, Pål Sæther Eiden og Bjørn Ola Holm er høyt oppe på fylkesnivå. Nå kan kanskje jeg også være med høyere opp og kjempe for Ytre Namdal i større saker. Så dette er kjempeartig, sier Settenøy.

Frustrert over digitale utfordringer

Nyheter En gruppe eldre ved Bjørkåstunet vil rette fokus mot utfordringer i forhold til utførelse av banktjenester digitalt. Det føles utrygt og uoversiktlig. De etterlyser bred opplæring... mandag 15:58

Vil ha stor oppslutning om siste UKM i Nærøy

Kultur Fristen for å melde seg på årets UKM i Nærøy nærmer seg. Dette blir det siste UKM i Nærøy før kommunen slår seg sammen med Vikna. Kari Hestad og Øyvind Nordstrand ved... mandag 10:36

Den siste "Lohengrin"

Nyheter Sjokoladen "Lohengrin" har smeltet på tungen til nordmenn i 108 år, men nå er det slutt. Etterspørselen ble for liten og det er besluttet at produksjonen skal avsluttes. søndag 20:00

Smånytt

Kontroll på Foldereid

Politiet gjennomførte en trafikk-kontroll mellom 22:00 og 23:10 natt til lørdag. – 12 kjøretøy ble kontrollert og en bil ble avskiltet grunnet avskiltingsbegjæring, melder...

Forsinket avis

Avisa er i dag tirsdag et par timer forsinket på grunn av at en trailer sperret veien nord for Steinkjer. Vi håper at alle skal få avisa si i løpet av formiddagen.
ledige stillinger

SinkabergHansen:
Bli lærling hos oss!
Se annonsen her

Nærøysund Aquaservice:
Servicearbeidere
Se annonsen her

Leka kirkelige fellesråd:
Kirkeverge og organist
Se annonsen her

 

For stillingsannonser - ta kontakt med oss på tlf. 74 39 60 50 eller
marked@ytringen.no

Bruk dine lokale servicetilbud
Været
Flo og fjære