Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Terje Settenøy er til vanlig leder i Nærøysund FrP. Han er nå blitt plukket ut til FrP sitt elitekurs som en av 16 i landet.

Settenøy valgt ut til FrP sitt elitekurs

I en pressemelding fra Trøndelag FrP kan de fortelle at leder i Nærøysund FrP, Terje Settenøy er valgt ut til FrP's elitekurs i år.

Nyheter · Publisert 08:58, 12 okt 2018

Fylkesleder for Trøndelag FrP, Anita Gilde skriver i pressemeldingen.

– Det er ekstra artig at Terje er plukket ut til tross for at han er fersk i politikken, det betyr at man har lagt merke til engasjementet han har her i Trøndelag og ønsker å utvikle ferdighetene han har. Det er gledelig for oss i Trøndelag FrP at Terje Settenøy i Nærøysund FrP er plukket ut som deltaker på FrP sitt Elitekurs i Oslo, sier Gilde.

Elitekurset avholdes bare annethvert år, og Settenøy er en av bare 16 i landet som får muligheten dette året. Han er forholdsvis fersk når det kommer til politikk. Noe som betyr at de har lagt merke til engasjementet han har i Trøndelag og ønsker å utvikle ferdighetene han har.

Settenøy selv sier det er en ære å bli plukket ut.

– Det er kjempeartig og det viser at jobben man gjør blir lagt merke til sentralt. Det er bra for Ytre Namdal som region å ha flere politikere fra ulike partier høyt opp i systemet. Folk som Terje Sørvik, Pål Sæther Eiden og Bjørn Ola Holm er høyt oppe på fylkesnivå. Nå kan kanskje jeg også være med høyere opp og kjempe for Ytre Namdal i større saker. Så dette er kjempeartig, sier Settenøy.

Stanser UNO X-planene

tirsdag 21:23

Ramstad uenig med Magnus Carlsen

Nyheter Magnus Carlsen er villig til å bruke opp mot en halv million kroner på å få vedtatt en omstridt bettingavtale i sjakkforbundet. Vegard Ramstad fra Kolvereid er svært skeptisk til... tirsdag 15:32

Har Fido og Pus papirene i orden?

Nyheter Skal du ha med deg hunden din på ferie over landegrensen? Stadig flere velger å gjøre det. Det betyr også at det er en god del ekstra ting du må huske på. tirsdag 13:30

Planlegger videre fiberutbygging

Nyheter Fiberutbyggingen har startet opp i områdene Terråk, Helstad og Bindalseidet. Det jobbes nå med planen for videre utbygging av fiber i Bindal. tirsdag 12:11