Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Sigfred Rønningen er årets Kolverik.

Sigfred hedret som Årets Kolverik

Årets Kolverik 2018 ble tildelt Sigfred Rønningen for hans innsats for lokal idrett gjennom en årrekke. Hans bidrag til folkehelsen og for å gi både små og store flotte turopplevelser i flotte løypeforhold ble spesielt vektlagt.

Nyheter · Publisert 14:56, 9 aug 2018

Frode Alnæs uttrykte stor glede for å ha blitt spurt om å komme tilbake som konferansier under årets dager, sammen med husbandet Vekselztrøm ønsket han velkommen til et fullsatt torg.

– Blant venner går jeg under navnet «Norges største roll-on» forklarte han da han introduserte seg selv.

Steinar Aspli åpnet årets Kolvereiddager og berømmet komiteen, frivillighet og engasjement for at tradisjonen har blitt holdt i hevd i over 35 år. Han oppfordret ungdommen til å ta vare på seg selv og hverandre under helgas kommende festligheter før Frode Alnæs overlot podiet til utdeling av Årets Kolverik.

Sigfred Rønningen var tydelig overrasket da han mottok diplomet, og sa som sant var:

– Dette var fryktelig overraskende, jeg vet ikke hva jeg skal si bortsett fra takk, var hans korte kommentar.

Frode Alnæs på sin side vet akkurat hva han skal si etter at prisen var delt ut.

– Jeg må si dere har mange fine skaller her i distriktet, sa han, med tydelig hentydning til både sin egen, ordførerens og prisvinnerens frisyre.

Fredrik Dahle Kristiansen spilte og sang låta «Changes» før konferansier Alnæs oppfordret til allsang med låta «Long december night».

Steinar Aspli oppfordret alle sine innbyggere til å delta i HUNT4 (helseundersøkelse Nord-Trøndelag 4), ansvarlig for undersøkelsen, Vigdis Belbo, informerte om prosjektet mot slutten av åpningsshowet. Undersøkelsen er brukt både innenlands og ute i verden som grunnlag for forskning på helse.

– Vi har gjort oss ferdige med Innherred, nå er det namdalingene som står for tur. Vi håper at så mange som mulig vil delta, oppfordret Belbo.

– No må du slutt å tull

Helg Inne på avdelingen Granstubben i Kolvereid barnehage møter vi Jonathan Mesgen og Bethel Abrahale Suyum. Begge er fem år gamle og liker at det er snø utenfor veggene. søndag 08:15

Digipost skaper utfordringer

Nyheter Johannes Skeie (90) ønsker ikke å være digipostkunde lenger, men han synes det er utfordrende å finne ut hvordan han skal få avmeldt seg. Han tror det kan være flere eldre som... torsdag 19:30

Smånytt

Får ikke avisa i dag

Grunnet sykdom/fravær vil ikke aviser til abonnenter med postadresse på 7940 Ottersøy, 7944 Indre Nærøy og deler av 7970 Kolvereid, som vanligvis får avisa med post, motta...
Skipstrafikk
Flytrafikk
ledige stillinger

Paulsen Maskin AS:
Anleggsleder KS
Se annonsen her

Ytre Namdal Vekst:
Leder/veileder på Steam
Se annonsen her

Vikna kommune:
Renholdere
Se annonsen her

Arvato Bertelsmann
Controller
Se annonen her

 

For stillingsannonser - ta kontakt med oss på tlf. 74 39 60 50 eller
marked@ytringen.no

Bruk dine lokale servicetilbud
Været
Politilogg
Flytrafikk
Flo og fjære