Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Sigfred Rønningen er årets Kolverik.

Sigfred hedret som Årets Kolverik

Årets Kolverik 2018 ble tildelt Sigfred Rønningen for hans innsats for lokal idrett gjennom en årrekke. Hans bidrag til folkehelsen og for å gi både små og store flotte turopplevelser i flotte løypeforhold ble spesielt vektlagt.

Nyheter · Publisert 14:56, 9 aug 2018

Frode Alnæs uttrykte stor glede for å ha blitt spurt om å komme tilbake som konferansier under årets dager, sammen med husbandet Vekselztrøm ønsket han velkommen til et fullsatt torg.

– Blant venner går jeg under navnet «Norges største roll-on» forklarte han da han introduserte seg selv.

Steinar Aspli åpnet årets Kolvereiddager og berømmet komiteen, frivillighet og engasjement for at tradisjonen har blitt holdt i hevd i over 35 år. Han oppfordret ungdommen til å ta vare på seg selv og hverandre under helgas kommende festligheter før Frode Alnæs overlot podiet til utdeling av Årets Kolverik.

Sigfred Rønningen var tydelig overrasket da han mottok diplomet, og sa som sant var:

– Dette var fryktelig overraskende, jeg vet ikke hva jeg skal si bortsett fra takk, var hans korte kommentar.

Frode Alnæs på sin side vet akkurat hva han skal si etter at prisen var delt ut.

– Jeg må si dere har mange fine skaller her i distriktet, sa han, med tydelig hentydning til både sin egen, ordførerens og prisvinnerens frisyre.

Fredrik Dahle Kristiansen spilte og sang låta «Changes» før konferansier Alnæs oppfordret til allsang med låta «Long december night».

Steinar Aspli oppfordret alle sine innbyggere til å delta i HUNT4 (helseundersøkelse Nord-Trøndelag 4), ansvarlig for undersøkelsen, Vigdis Belbo, informerte om prosjektet mot slutten av åpningsshowet. Undersøkelsen er brukt både innenlands og ute i verden som grunnlag for forskning på helse.

– Vi har gjort oss ferdige med Innherred, nå er det namdalingene som står for tur. Vi håper at så mange som mulig vil delta, oppfordret Belbo.

Ytringen får ny nettløsning

I disse dager blir det åpnet for muligheten til lese alle saker i Ytringen Avis på nett. Det er nå helt i innspurten med å få på plass en operativ betalingsløsning for abonnenter.... mandag 15:11

Intens jobb for å klargjøre til skolestart

Digitalisering av både lærere og elever, skolebygging og nytilsatt administrasjon er elementer som må være på plass før et nytt skoleår tar til i Nærøy. Kommunen har valgt å... søndag 11:00

Enstemmig vedtak for industrikai

Bindal kommunestyre ble i onsdagens møte enige om å igangsette prosjektet med bygging av industrikai ved Brukstomta næringspark. Kommunen bidrar med 4 680 000 kroner i dette... lørdag 11:00
ledige stillinger

Nærøy kommune:
Assisterende rektor og fagarbeider renhold

Se annonsen her

SinkabergHansen:
Økonomisjef konsern

Se annonsen her

Flo og fjære
Politilogg