Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Starter søk med hund og dykkere

Amanuel Tewelde Tela, 38, ble tirsdag meldt savnet til politiet. - Nå starter vi søk etter en antatt omkommet person, sier seksjonsleder for etterforskning i Namdal, Line Marthe Juliussen.

Nyheter · Publisert 13:09, 11 sep 2020

Politiet går likevel ut og ber om hjelp fra publikum for å finne igjen Amanuel Tewelde Tela, opprinnelig fra Eritrea.

– Vi har snakket med mange som kjente til den savnede, men dersom noen sitter med informasjon som kan være nyttig for oss så vil vi gjerne komme i kontakt, sier Juliussen.

Hund og dykkere

- Det er blitt foretatt søk allerede, men nå sender vi ut hund og dykkere for å bistå i søket. Vi jobber etter ulike hypoteser om hva som kan ha skjedd med den savnede, men på grunn av at det nesten er gått en uke så antar vi at han har omkommet, sier seksjonslederen til lokalavisa.

Noen få obervervasjoner av han ble gjort natt til lørdag på Rederiet pub & bar på Rørvik, og siden har hverken Flyktningetjenesten eller omgangskretsen sett han. Sykkelen hans, som tidligere var meldt savnet, har kommet til rette i nærheten av utstedet.

Ved observasjoner eller tips i saken, ta kontakt med politiets tipstelefon 73 48 94 00.

Mange er ute og leter

Liv Johnsen hos Flyktningetjensten forteller at saken preger miljøet.

– Det er så trist, og nå håper vi bare at han blir funnet. Selv om han hadde liten omgangskrets, så er det en stor omsorg for Tela både i og utenfor flyktningemiljøet. Både eritreere og andre i lokalsamfunnet blir nå med på å lete etter han, og det er gripende å se omtanken som de viser til en som kanskje ikke var så godt kjent i miljøet.

Aktiv høst ved sentralen

Helg Høsten står for tur og Nærøy Frivilligsentral har allerede lagt planer for en aktiv tid. fredag 13:40

MOT til å bry seg

Helg Å vise at vi bryr oss er noe av det beste vi kan gjøre. I vårt forholdsvis lille lokalsamfunn er det viktig å ta vare på hverandre slik at alle føler tilhørighet og inkludering. Å... fredag 07:46
Smånytt
Notis Send svaret på «Hvor er dette?» til oss enten på SMS eller e-post.SMS: Skriv YTKONK ditt svar, ditt navn og adresse og send svaret til nummer 2470 (kr 5,-). E-post:... fredag 12:36

Barnetrygden øker

Notis Fra 1. september 2020 økes den ordinære barnetrygden for barn under 6 år med 300 kroner i måneden. Den blir da 1345 kroner i stedet for 1054 kroner. I løpet av ett år får man nå... fredag 11:00
Kommentar

Leka, nå har dere sjansen!

Kommentar av Knut Sandersen torsdag 08:00

Oppskriften på å rive ned et parti på få timer

Kommentar av Knut Sandersen onsdag 20:30