Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Håvard Hernes blir teknisk sjef i Vikna kommune, samtidig som han vil fortsette parallelt i stillingen som drift- og utviklingssjef i Nærøy.

Tettere samarbeid på Teknisk

Med virkning fra 1. juli blir det tettere samarbeid mellom avdelingene i Nærøy og Vikna kommuner som fra nyttår skal utgjøre avdelingen Teknisk i Nærøysund kommune. Avdelingen skal lokaliseres i andre etasje i kommunehuset på Rørvik. Samlokaliseringen vil skje gradvis fra høsten 2019.

Nyheter · Publisert 17:00, 25 jun 2019

Håvard Hernes er i dag drift- og utviklingssjef i Nærøy, som tilsvarer stillingen som teknisk sjef i Vikna. Med virkning fra 1. juli i år så blir Håvard Hernes teknisk sjef også i Vikna kommune. Han vil fortsette parallelt i stillingen som drift- og utviklingssjef i Nærøy kommune fram til han den 1. januar 2020 blir kommunalsjef for Teknisk i Nærøysund kommune.

Sammenslåing i 2020

Dette innebærer ikke en sammenslåing av de to etatene i Vikna og Nærøy, dette vil først skje ved nyttår ved opprettelsen av Nærøysund kommune. Organisasjonene i de to kommunene vil fortsatt operere separat som hver sin enhet.

Samtidig vil de utover høsten begynne å jobbe tettere sammen mot en felles organisasjon i den nye kommunen, og samlokaliseringen på Rørvik vil begynne.

Hernes blir teknisk sjef

Håvard Hernes får delegert myndighet som teknisk sjef i Vikna kommune. Dette skjer samtidig som Anton Bævre, som i dag er teknisk sjef i Vikna, etter eget ønske går over i en stilling som seniorrådgiver innen samme avdeling.

– Dette er et naturlig trekk ettersom Håvard Hernes fra årsskiftet blir kommunalsjef for Teknisk i Nærøysund kommune, sier rådmann i Vikna Roy Harald Ottesen.

For Håvard Hernes er dette en god mulighet til å bli enda bedre kjent med staben han skal jobbe sammen med i dagens Vikna kommune allerede nå. Samtidig gir det en mulighet til å få utnyttet ressursene på tvers av dagens kommunegrenser.

Sprakk i 2.omgang

mandag 08:22

Feirer 40 år med 4H

Kultur Det er i år 40 år siden Gravvik 4H ble stiftet. Lørdag 26. oktober er det tid for årets høstfest hvor de 15 medlemmene i klubben stiller ut sine 4H-prosjekt for å vise hva de har... mandag 13:30

Rørvik sikret andreplassen på tabellen

Sport Rørvik avsluttet sesongen med uavgjort mot Charlottenlund på bortebane søndag. Første spillemål kom etter bare åtte minutter og var signert Kenneth Indergård og det sto 0-1 i... søndag 23:28

Inntok sentralen med pop up-salg

Helg Pop up-salg av klær er noe nytt på Kolvereid, men lørdag strømmet folk til Nærøyfrivilligsentral for å handle brukte klær. søndag 14:00