Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

ytringen.no

Fiskeri & havbruk

Traff med motortreff

Til tross for et grisvær uten like ble det full klaff for motortreffet ved Coop Marked Sjånes lørdag. Det kom biler og motorsykler i alle slags former og utgaver og tok oppstilling utenfor hallen på Strand.

Nyheter · Publisert 14:21, 11 mai 2019

Det var et yrende folkeliv i området ved Coop Sjånes på lørdag da det ble invitert til motortreff for andre gang i historien.

– Vi er veldig glad for at vi fikk ta i bruk hallen til Arve Laugen og Harry Bøe i forbindelse med arrangementet. Det betydde at folk kunne sette seg innendørs i det grisete været, sier Eivind Remman som er leder i Ytre Namdal Amcarklubb. Han var svært fornøyd med at så mange hadde trosset regnværet og tatt fram bilene og motorsyklene og tok turen til Strand og ikke minst at så mange interesserte kom for å se på utstillingen av spesielle kjøretøy utenfor hallen. ved butikken var det også muligheter for å kjøpe seg en matbit, mens lokalbutikken spanderte kake til alle som ville ha inne i hallen.

Se flere bilder på ytringen@ytringen.no

Åpent brev om Leka-ferja

Ytring tirsdag 10:00

Vi må heie på ulikhetene

Ytring Liv Margrethe Johnsen skrev et meget godt innlegg i avisen nylig der hun etterlyste større innsats for psykisk helse og etterlyste svar fra partiene på dette temaet. Her er noen... tirsdag 08:18

Så er de her igjen

Nyheter Sommeren er på hell, og med skumringen kommer også skogens konge ned til åkrene og veiene. mandag 16:54